/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -1
    1) Kesinlikle hepsi barış yanlısıdır (!) onlar için polise taş atmak askere jandarmaya taş atmak barış göstergesidir. Hatta silah sıkmak.

    2) Hep çözümden yanadırlar (!) Askere dağda ateş açarlar şehit ederler. Buraya kadar hepsi çözüm hareketidir. Terörist diyemedikleri gerilla dedikleri bin kurularını yakalamak büyük suçtur hemen yürüyüş yaparlar.

    3) onlar her zaman kürt hakkını savunduğunu sanarlar fakat savundukları sadece ermeni hakkıdır. Çünkü başlarında ki it ermenidir.

    4) sorsan çok bilgilidirler her taktan anlarlar ama seçmenlerinin çoğunun imza atacak kapasitesi bile yoktur parmak basarlar :(

    5) Devleti yetersiz görürler fakat devletin her imkanından yararlanmak için züt verirler. devlet isteklerini yapmasın hemen dövlet bize bahmirrr derler.

    6) bunların üni li versiyonları vardır. gerçi bu amipler doğuda ki sınavda çıkan olaylar olmasa üniversite yüzü göremezler ama neyse. işte bu tipler sosyal medyada tc şöyle böyle diye sallarlar bi dava açılıncada hakkında föşik dövlet bizi kayırıyor der bu ipneler

    7) kendi hayali şirinler ülkeleri vardır onu savunurlar. dıbına kodumun evladı madem buraya ait hissetmiyorsun gibtir git dersen faşist muamelesi yaparlar insana.

    Bla bla bla.
    ···
   tümünü göster