/i/Tespit

  1. 1.
    +20 -7
    beyler one piece izleyen bilir. bu gorousei ler dünya hükümetinin başında ki 5 kişidir her şeye bunlar karar verirler. dünya hükümeti one piece de 170 tane devletle bir bütün halinde birleşmiş milletler gibi ve bu birleşmiş milletlerin başında da bu gorouseiler var.

    1- şimdi tespite geliyorum. birleşmiş milletlerde veto hakkı olan en güçlü karar organı olan ne dir tabikide g-5 ülkeleri gorouseiler kaç kişi 5.

    2- hangi ülkeler var fransa almanya japonya ingiltere abd kapaktaki fotoğrafta kiler gorouseiler siz de bu ırkdakilere benzemiyorlar mı açık ve net.

    3- animede dünya hükümeti denizciler denilen kuruluşla suçlularla savaşıyor denizci donanma. g-5 ülkeri ise hepsi donanmaları güçlü ülkeler abd japonya ingiltere

    4- bu kişiler çok kötü insanlar sadece kendilerine değer verenlerden kendilerini insan olarak bile değil tanrı olarak görürler ve amaçları dünyayı daha iyi değil kendileri için daha iyi yer yapmaktır günümüzde de sömürgeci ülkelerin başı zaten bu g-5 ülkeleridir.

    tespit bu kadar ama tek engel ise bu one piece japon malı yanı bir g-5 üyesi niye kendi kendini gibsin diye düşünebiliriz. saygılar
    ···
   tümünü göster