/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +1
    isid ci oç detected . amkdumun serkanı özgür düşünce de bi yere kadar bu adamın ne işi var Sözlükte .küçük çocukları ganimet niyetine giben oclarinı kendi ülkemde ki hiç bir oluşum da istemiyorum . isteyen var mı amk?
    ···
    1. 1.
      -1
      hindistan müslüman bir ülkemi ? 1.5 milyar nüfüsü var elbet milyonlarca müslüman vardır ama hindistanın asıl inancı puttur. inek vs saçma sapan şeye taparlar helvadan put yapıp ona tapar acıkınca yerler
      ···
    2. 2.
      +1
      dıbına kodumun çocuğu birisi gelse islam Allah denen şeye tapıyor, peygamberleri de putlaştırıp ona yemek veriyor dese onu öldürmez misin?Ne kadar dinine sahip çıkan bir insansın dimi?

      Ulan bre huur çocuğu sende hiç mi haysiyet ve hoşgörü yok? Ulan sünnet ehlinden hiç mi nasip almadın küfre sapmış insan seni? Sorsak cenabetsindir şimdi. Ulan sen kimsin ki milletin inancını sorgularsın görgüsüz bin seni. isterse krem peynire tapar hatta patates soyucağına tapar sanane?

      Sen bu inancı hangi hakla ezmeye kalkarsın gerzek. Kimsin sen kim? Gelmiş Hint inancına öyle böyle diyo ama islam'a öyle deseler IŞiD gibi ya kafa keserler ya da linç ederler adamı.
      ···
   tümünü göster