/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +25 -7
    gibtirin gidin burdan vatan hainleri.. züt kılları
    ···
    1. 1.
      +6 -10
      Sus lan züt evladı
      ···
    2. 2.
      +7 -2
      sen sus lan dıbınakoyim dıbına koydunuz ülkenin giderayak doğuyu kana buladınız güya pkkyla savaşıyoz diye ulan iç savaş çıkarmaktan çekinmezsiniz sırf para uğruna sırf para sırf yönetme tatlılığı başınızı döndürmüş sizin ama bitti artık badem bıyıklıların bavulunu toplıyıp defolucak bu son seçim yetti lan 13 yıldır ebesini gibtiniz memleketin bide koalisyon niye yapmadınız diyo kim sizinle ülkeyi soymayı kabul eder lan ? siz herkesi kendiniz gibimi sandınız simit sat onurlu yaşa diye boşuna bağırmadı bu millet sokaklarda
      ···
    3. 3.
      +6 -1
      salak lan bunlar, ulan MHP koalisyon istedi akp geri çevirdi, chp istedi akp gene geri çevirdi malmısınız olum hiç mi haber okumuyosunuz ? hiç mi gazete bakmıyosunuz. valla cahil bir nesil geliyor abi, bu ülkeden hızlıca kaçmak lazım.
      ···
    4. 4.
      +4
      Lan sktir git AKP geri çevirmişmiş. Ulan CHP ile görüştünüz, 3 aylık geçici hükümet kurulsun dediniz CHP de size sktiri çekti. Hiç mi haber okumuyon züt. Ayrıca hükümet kurma yetkisini sizin sayın dıbınakodumun dexer shawnı sadece davutoğluna verdi. o da kuramadı. yasalar gereği ikinci büyük oy alan partiye hükümet kurma görevi verilir. ama siz huur çocuğu olduğunuz için yasalar işinize nasıl gelirse öylesiniz.
      ···
    5. 5.
      +3
      he mal he MHP ver bakanları dedi ağladınız lan amcık huur çocuğu. ahahaha olum var ya pkk dan önce içimizde ki vatan hainlerini ayrıştırmamız lazım ciddi ciddi. ne yapcaktı chp 'aaaa gel hadi koalisyon kuralım yaptığınız huur çocukluklarını unutalım' mı diycekti ? kafa yokki anlatasın anca hede hödö cahil huur çocuğu.
      ···
    6. 6.
      -2
      Akp askeriyedeki binleri temizledi ekonomi kalkındı laikliğin gerçeklerini uygulattı (basörtüsü) kilometrelerfe yol yaptırdı , 5 senede tamamlayamadığınız yolu tamamladılar , yerin altından borrrru gibi metro yaptılar ( tamam metro konusunun taku çıktı * daha ne istiyonuz amk ?? ( he bi de hırsızlıktan suçluyonuz neyin hırsızlığı amk ananızı namusununki mi ) uydurukçu çapulcular
      ···
    7. 7.
      0
      ekonomi kalkındı mı ? ahahahahahaa ya bir gibtir git, türk lirası şu an da brezilya realinden sonra en değersiz 2. para konumuda lan gerizekalı. dünya ekonomileri arasında ilk 20 den çıktık saolsun, he başörtüsü konusuna gelirsek sizin gibi koyun Müslümanları 10 sene güzel uyuttu başörtülü bacım diye sizde gidip koyun gibi oy verdiniz. ha kilometrelerce yolu da 99 depreminde bu yana toplanana 'DEPREM VERGiSi' ile yaptırdı huur çocuğu binlerce mağdur insanın parasıyla yaptırdı yani. he ayrıca o kilometrelerce yol ananın amcığına girsin hadi gibtir git burdan velet. sen var ya kesin bunun gençlik kolunda falansın yaşında max 15, bu kadar cahil olamaz başka bir insan.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster