/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +3 -14
    Salak gerici ve ırkçı herifin tekisin hiçbir şeyden haberin yok pis cahil huzur çocuğu
    ···
    1. 1.
      +13 -3
      ahahahahaha al işte amk.
      sırf solcu olduğu için kendi kendini aydın ilan ediveren geri zekalı solcu gavatlardan bir tane daha.

      hani düşünce özgürlüğü vardı? hani herkes özgürdü? neden senin fikrine katılmıyor diye gerici salak ve cahil ilan ediyorsun adamı? asıl faşistlik, asıl salaklık, asıl gericilik, asıl cahillik bu değil midir?

      nereden biliyorsun adamın senden daha zeki, daha yüksek ıq lu,daha kültürlü daha elit olmadığını? dıbına kodumun evladı?

      bir ak partili mi daha geri zekalıdır yoksa bir solcu mu deseler hiç düşünmeden solcu derim amk. ikisi de ezbere hareket ediyor ama solcu daha bi geri zekalı lan
      ···
    2. 2.
      -1
      bak tosunum sırf muhalefet olmak için abuk sabuk konuşan, kendi işine yarayacak bir hizmeti bile kabul edemeyen, insanların dini yaşamı kılık kıyafeti ile uğraşmaktan başka bir yarram bilmeyen(ne hikmetse boynunda haç takana laf etmez bunlar), kürt sevicilik yapan(sosyalistleri, kömünistleri geciyorum bu konuda, dıbına koduklarımın gittikleri dernekleri yönetenler zaten kürt, kürt peşinde dolanır dururlar) solcudan bu ülkeye ne fayda geldi?
      Bu gün başımızda ki ak belasının temelinde chp nin geçmişte izlediği politikalar vardır, bu ak yönetimide çok zeki adamlar dıbına koduklarım bunları kullanarak geldiler ve 13 sene tek başına iktidar olarak yönettiler.

      he bu arada tipik solcu yaklaşımı, kendisi gibi düşünmeyen cahildir der etiketi vurursunuz siz, he canım siz kültürlü olun ben böyle iyiyim, solcuyum, kemalistim deyip (chp yi destekliyip) öşex sevicilik yapacak kadar milliyetçilik ilkesini unutan kültürlü olacağıma, Türkçü, Türk-islamcı cahil olmayı tercih ederim.
      Konu kilit şimdi gibtir git buradan.
      ···
   tümünü göster