/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    E sınav daha kolay olurdu öyle AMK

    Milyonlarca yıl suren evrim sürecinde nesilden nesilden daha etkileyici kil tüy düzenlerini seçen insanoglun, yeni saç stillerinin fazla etkileyici olduğunu anlayıp toplum önünde kendini rezil edecek davranışlardan kacinabilmek için , sahip olduğu avratlari başkalarının kullanmasını istemediği için ürettiği kısa vadeli bir cozumdur. ilk çözüm yolu kıyafetlerle gelmiş olsa da basortusu kendini hiç idare edemeyen toplumlarda yaygınlaşmış. Sadece 1 dinde yaygınlaşmadigı birçok dinde bir gelenek olduğu da bilinir.
    Bütün bunlara rağmen benzer evrimsel cinsel seçilimler doğada sıkça gorulur. Aslanlar toplum halinde yaşayan canlı gruplarına harika bir örnektir. Ve erkeklerin yeleleri eş seçiminde büyük rol oynamaktadır. Zurefanin boyun uzunluğu, tavus kuşunun renkli tuyleri, geyiklerin devasa boynuzları herbirin cinsel seçilimle bu noktalara varan benzer ozelliklerdir. Bir hayvandan aklımıza ayrıldığımızın soylesekte görüldüğü gibi bizi etkileyen am got meme hatta saçı kapatmassak azgin ayıya dönüyoruz.
    Ön edit: Bir musluman bu yazıyı okuyup bana yok basortusunun korunmadan önemli işlevleri var vs sacmalamasi yapmasin buyursun kuranı acsin.
    ···
   tümünü göster