1. 1.
    +88 -15
    evet arkadaşlar ebe gibmenin şart olduğu o efsane entry'nin sır perdesini bir 10.nesil hesap açıp ilk entry'de aralamak istiyorum.

    istanbul adlı efsane üye bu olaydan sonra kayıplara karışsa da hepimizin birkaç tahmini var "51.bölge'ye zütürüldü inceleme devam ediyor" gibi. yaklaşık 3 yıldır kapsamlı aramalarım sonucunda yıllardır internette olan bu resim üzerinden kafa yordum ve sonunda buldum.

    1- büyük ihtimalle sol frame'deki entrylerin ilk kelimelerini alarak açtığı bir başlıktı ve bu kadar tutacağını düşünmemişti. sadece fütursuzca trollemişti.

    2- am günü yağ değil am günü ya"palımmı dedim" di ve büyük ihtimalle altın gününün am versiyonunu kastetti .. umarım öyledir yoksa bu inanılmaz esrarengiz olay açıklığa ermemiş olur.

    işte o 5 yıldır tartışılıp esrarengizliği süren ve hatta ilk entrynin silinmesi ile iyice kasaba öykülerine dönen entry nin fotoğrafları / deepweb 9.seviye + google arama.

    http://galeri7.uludagsozl...C3%BC-ya%C4%9F_287485.jpg

    iyi günler yağ.

    saatler sonra gelen edit : bir panpamızın dediği gibi "i am goin' yeah" da demiş olabilir çünki iyi bir zenci şivesi ile "am gon-gön yah" gibi okunuyor. hahaha lan çok mantıklı gidiyorya hani iş çıkışı am günü yağ demiş giderken i am goin' yeah demesi kadar mantıklı birşey yok.

    SON EDiT iLE ÇÖZÜLMÜŞTÜR. KiLiT + SABiT.
    ···
   tümünü göster