1. 76.
    +5
    Tekrar söylüyorum. Yanlış Devlet Politikası.Bu adamın ülkeyi bölme derecesine getirmesi buna en büyük örnektir.Çünkü güç tatlıdır. Sandalye sahibi, sandalyesinden kalkıp tanımadığı adama sandalyesini emanet etmez.

    En büyük iç savaş olur fakat bölünmeyiz. Bölünemeyiz.Bizi bölemezler. işlerine gelmez çünkü.

    Amerika'nın Ortadoğu politikalarına yardım eden en büyük güç Türkiye. Türkiye'nin güç kaybı demek Işid'in güçlenmesi demek.

    Şimdi Abdullah Öcalan ne diyor? Marksist ve Leninist bir Kürdistan. Marksizm'den çok Leninizm Amerika'ya çok zarar verdi. Sence riske girerler mi?Amerika desteği sadece Türkiye'ye kimin patron olduğunu göstermek.

    Açık açık Amerika bize her yönden destekliyor.AB'ye girişimize en büyük yardım Amerika'dan. Bunlar ucuz şeyler değiller. Amerika bizi güçlendiriyor.Şimdi aklında şöyle soru oluşacak Peki neden PKK var?

    Amerika Ortadoğu'nun Ying'ine(Türkiye) bir de Yang ekliyor(PKK).Yani birbirlerine zıt fakat onlar olmadan oluşamayan güç. Buna uluslararası alemde Dizginleri tutmak deniyor. Yani Amerika körü körüne güçlendirmiyor bizi.Her zaman bir B planı var.

    Tayyip Barış Süreci diyerek çok büyük hata yaptı mesela.PKK şuanda bile hemen bitirebilinir fakat dediğim gibi. Güç tatlıdır.

    Neyse bu adam gitse Kemal Kılıçdaroğlu gelse başa Sosyal Demokrasiyi uygulayacak ülkeye. Evet refahlıyacağız ama Kemal PKK yandaşı.

    Selo'yu söylemiyorum.

    Bahçeli potansiyel olarak en iyi seçenek fakat o da hataya meyilli.

    Şimdi geleceği kestirmek zor fakat bu tarz hatalar devam ederse Afrika olucaz.
    ···
   tümünü göster