1. 76.
    +4 -1
    1.dunya savasi sonunda evet en agir isgali biz yasadik savasimizi verdik felan ama asil en agiri almanyaya verilmistir aq adamin yillik komur uretimi 50 milyon veya milyar hatirlayamadim adamlar bize her yil 75 milyon veya milyar vericen diyor Atamiz amk seyh kürt isyanlariyla ugrasmaktan yeterince gelistirememistir ulkeyi almanya 20 yilda amerikaya kafa tutar hale geldi aq 1945 te almanya ve japonyanin belasi gibilmis bizim ulke savasa dahi girmemis ekonomik olarak askeri olarak daha iyi olmayi beklersin kibris harekatinda bi bakarsin cikarma yapicak gemi yok sileplerle cikartma yapalim derler turksat atiyolar bi bakiyosun kazakistan bi bakiyon fransiz guyanasi falan sanki biz yaptik amk uydusunu 2 tane adamimiz calisti diye projede neyse bizden bi halt olmaz tam aciliyoruz amk biri Allah Kuran diyor laapp gene kapaniyor bu ulke
    ···
    1. 1.
      +1
      Kimse Avusturya'yı niye katmıyor?3'e böldüler koca imparatorluğu. Bulgaristan hariç bizim tarafımız bu antlaşmalar altında ezilmiştir. Almanya'yı 2. Dünya Savaşı'na hazırlayan Prusyalı'ların silah ve teknoloji fabrikalarıydı. Avrupa'da en tecrübeli ve başarılı kumandanlar Alman'dır.En basiti ana yurdu karlı olan adamın Çöl Tilkisi lakabı alması. Rommel büyük bir tank dehasıydı.

      Ülkeyi geliştirmeyen kapalı beyinlerdir. Sorgulamayan ve fanatik muhafazakar kesimdir.Şeyh, Kürt isyanları bu yüzdendir. Laikliği ateizm sanıp boşu boşuna birbirlerini öldürmüşlerdir. Dersim isyanı sırasında 300 Türk askerinin öldüğünü biliyor muydun? Dağlar'ın arasından geçmeye çalışırken daha mermi sıkamayan 300 tane evlat.

      Çoğu roket kalkımı Fransız Guyanası'nda yapılır. Bunun nedeni Atmosfer eğilimidir. Türksat Fransız-Türk ortak uydusudur. Türk denmesinin sebebi sermayeyi bizim karşılamamız.
      ···
    2. 2.
      -1
      O atmosfer egim olayini diyince hatirladim su konuda haklisin wehrmact olsun SS olsun cok iyi komutanlara sahipti ikimizde aslinda aymi seyi diyoruz benim dedigim bu almanya 1920 den 1930 a kadar krizin kralini yasamistir parasi okadar degersiz kalmistirki dusun el arabasiyla millet para tasiyarak birsey almaya gidiyor hirsiz paralari degil el arabasini caliyor daha degerli diye bu halden bi ulke 1938 yilinda dunyanin kilit ulkelerine suprise motherfucker yapacak sekilde geri donuyor biz savasa dahi girmiyoruz adamin fabrikalari sehirleri yerle bir adami bide 2 ye boluyorlar bi bakiyosun adamlar yeniden dogmuslar biz hala double yol yapiyoruz bolunmus yollar 999999 km diye boburlenen adamlari dinliyoruz ama dusuncelerimiz seninle cok benzer boyle baslik actigin icinde eyvallah kari kiz muhabbeti anlatiyorum deseydin trendeydik suan 9 10 sayfa rez rez olurdu :-)
      ···
      1. 1.
        +1
        Almanya'nın nasıl bu kadar kolay geliştiğini söyliyeyim.Çünkü liderleri faşistti. Faşizm kusursuzluk öğretisidir. Kusursuz insanın çektiği zorluklar olamaz onlara göre. Bunun verdiği özgüven ve güçle kolayca kalkınmışlardır.
        ···
      2. 2.
        0
        Tamam fasizm kusursuzluk ister zatende 1945 ten sonrasi asil onemli suan bakiyosun BM nin daimi uyeleri iranla nukleer konusunda konusmaya gidiyor 5+1 ulkeleri diyor bu arada yazdigin entryleri okudum%100 olmaz elbet ama %90 ayni gorusteyiz
        ···
    3. 3.
      0
      iyi bir araştır Akıllı düşün, Almanya Adolf hitler başa geldiğinde masonlardan güç aldı. Ki Hitler'in generallerinin bir çoğu yahudi idi. ve buda masonlardan yardım aldığını kanıtlıyor.
      israil ortadoğuda israil devletini kurmak için bir nevi hitler i kullandı. Hitler soykırım gerçekleştirdi. Ve belirli devletleri olmayan yahudi ırkı israil devletine göç ettiler. böylece israil yani masonlar amacına ulaşmış oldu. veee büyük bomba! Almanya savaşı kaybetmeye başlıyor! Her Cephede bozguna uğrayan ingilizler, fransızlar birden almanyayı çökertmeye başlıyorlar

      sencede biraz tesadüf değil mi??.
      ···
    4. 4.
      0
      Panpa bildiğim kadarıyla almanların şifreleme cihazını çözmeyi başarıyorlar. Almanların en büyük taktiği yıldırım saldııları önceden anlaşılıyor yenilgilerin çoğu bu yüzden diye biliyorum her şye masob demiyelim lütfen
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster