1. 101.
    0
    insanı oyalayan ve aşağı çeken her kavramın yok edilmesi gerekirken 'gelenek' adı altında yaşatılmasıyla,'din' diye kitleleri köle eden, 'ırk' diye aklı bulandıran, saçmalıkların yüceltilmesiyle, uydurma kavramlar için harcanan hayatlar, yıllar,yüzyıllar, harcatılan masumlar, fakirler ve tüm bunları izlemek zorunda kalıp sonunda insanlığını yitiren *normaller ortaya çıkar.

    benim bu millete karşı var olan güvenim şuan için sıfıra yakın, rönesansımızı ne zaman yaşayacağımızı merak ediyorum sadece,ne zaman hayatlarımızı vergileriyle sömüren din adamlarını kazıklara oturtacağız ? ne zaman saraylarda yaşayıp başkan olamadığı için iç savaş çıkartan insanları boğacağız ? ne zaman kendi kabile hayatını ırkım diyerek sürdürmeye çalışan mağara adamlarını kurşuna dizeceğiz ? ne zaman insanlık bilmeyen 'insancık'ların üreme haklarını ellerinden alıp, sağlıklı nesiller doğuracağız ? veya bunları yapabilecek miyiz ? merak ediyorum.

    her şey hakkında yazmak istiyorum ama hiçbir şey hakkında yazamıyorum çünkü bütün bunları düşünen benim gibi onlarca insan varsa bile, sığır olarak yaşayıp gururla 'türküm' diye bağıran ve bu ulusu kirleten milyonlarca hayvan da var,ve var olacak

    edit:ulan insan nasıl bir varlıktır ki kendi yarattığı dinlerin, devletlerin,ırkların, görüşlerin içinde boğulup kendi kendini yok eder, dünya denen akvaryumun içinde kendi bildiğini doğru kabul edip o akvaryumda ölüp gider, nasıl bir acizliktir lan bu.
    dışarıda bir yerde uzaylılar varsa, burayı izleyip anıra anıra kahkaha attıklarına eminim amk

    edit2: açacağın başlığı gibeyim yılların birikimiyle sağı solu gibmek istiyorum şuan, neyse ferre açıp kendi dünyamda kaybolayım bari, madem insanız insan gibi yaşayalım
    ···
    1. 1.
      0
      Peki ya neden insanları öldüreceğiz? Neden nefret kusacağız etrafa? Asıl gerililik şiddet değil midir? insanları neden döverek susturacağız? Fanatizm'in her türlüsü gerililiktir.!
      ···
    2. 2.
      0
      insan biyolojik bir makinedir ve bu sistem bu insanları doğurduysa ya insanları öldüreceksin ya sistemi değiştireceksin, başka yolun varsa söyle?
      din ile insanları kandıran, paraları oğluna kaçırttıranları eğitebilecek kadar iyi bir sistemin, hoşgörecek kadar sevgi dolu bir kalbin varsa buyur.
      ···
   tümünü göster