1. 226.
    0
    Kur'an bilimi emreder.Çünkü Kur'an o kadar doğru olduğunu iddia eder ki bu denilenlerin denenmesini ister.

    insan da sırf Kur'an'da yazıyor diye denememezlik yapmaz. insanı, insan yapan Kur'an değil bizzat aklıdır.

    Recep Tayyip Erdoğan'ın ne büyüklüğünü gördün peki? Daha küfür edemeden fikrini bile sunamazken ne büyüklüğünü söyle bana. Büyük ünvanı eski alemde en zor elde edilen ünvanlardan biriydi. Bunun sebebi hem topraklarını büyültmek, hem ekonomiyi bu harcamalara rağmen dik tutmak, hem de ordu, halk, aristokrat kesimlerin mutluluk ve refahlarını sağlayıp gönüllerini hoş tutmak en zor işti. Yani hem ülke tarafından hem de dış alem tarafından sevilmek her yiğidin harcı değildi.

    Azıcık uluslararası derslerden alsaydın, Amerika Birleşik Devletler'in bile milyar dolarlar kadar borcu olduğunu zaten bilirdin.Bu ülkenin büyüklüğüyle doğru orantılıdır.Çünkü harcamalar fazladır ve aniden ödenecek tutarda değildir. Hatta ortada hayali para bile var.Çünkü bütün paraları toplasan bu ülkelerin harcamalarını karşılayamazdın.

    Demek o kadar büyük bir liderimiz var.Ya terörü bitirsin ya da bizi Dünya'da sözü geçen bir birliğin arasına soksun(Şangay 5'lisi veya AB).Göstersin bize gücünü.

    Et yiyemiyorum kardeşim et.Ayda 1 kere et nedir? Eskiden hep yerdik niye şimdi yiyemiyoruz? Neden samanı bile ithat ediyoruz? Bana bunları söyle.
    ···
   tümünü göster