/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    ilk önerimsupernatural adı gibi doğaüstü şeyler konusudur 2kardeş birlikte yaratık avlarlar şeytan hayalet wendigo rugaru ruh emici vetala cin kurtadam vampir şekildeğiştiren ve en taşaklı yaratık leviathan(öldürülemez yaratıklardır meleklerden de önce yaratılmışlardır tanrı arafa yani purgatory'e hapsetmiştir vahşiliklerinden dolayı dnasını buldukları kişinin kılığına girebilirler kafaları kesilerek yavaşlatılır amonyak yakar sadece arafa geri gönderilerek durdurulabilmişlerdir)
    içinde melekler konusuda 3.sezondan itibaren işlenmeye başlanmıştır melekleri en cool olan dizidir sonradan mahşerin dört atlısı da geçmektedir.
    arrow
    flash(arrowun spin-offudur yani kardeş dizi gibi arrowun 3.sezonuyla flash 1.sezonu eşit izle bi flash bi arrow izle konu bütünlüğü açısından zaman zaman arrow flashta flash arrowda oynamıştır ve oynayacaktır da.
    helix herkes bilmez cdc(hastalık kontrol merkezi) doktorları antartikadaki bi üsse narvik adlı bir virüsü kontrol altına almak ve aşısını üretebilmek için giderler fakat beklenmedik olaylarla karşılaşırlar güzel dizidir iyi sarar tavsiyemdir.
    the 100 dünya nükleer savaşlar yüzünden yaşanmaz hal almış hayatta kalanlardan birtakım insanlar dünya yörüngesinde arc adlı bir gemide yaşamaktadırlar. dünyanın yeniden yaşanılabilir bir hal alması için 100 sene geçmesi gerekir fakat bu süre dolmadan gemide bir oksijen kazası geri dönülmez bir hal alır ve oksijen tükenecektir içinde 100 tane mahkumun oldugu bir kapsül dünyanın yaşanılabilir olup olmadığını anlamak için feda edilircesine dünyaya gönderilir ve olayla başlar.
    istediğin konu dışında fakat last man on earth güzel bir komedidir başrol karı düşkünü bi yavşaktır
    ···
   tümünü göster