/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 76.
    0
    TESTOSTERONU HARCAMAK NEDiR AQ YA AHHAHAHAHA BU NASIL BiR GERiZEKALILIK OLUM?
    spor yapınca hormın salgısı artar. olanı kullanmak gibi bir durum yok hahahaha
    ···
    1. 1.
      0
      ulan huur evladı bir erkek testosteronun sadece %5 ini kullanır ve yaş arttıkça salınımı git gide azalar. sen sporla body yi karıştırıyosun. bir çok sporda bacak çalışır bacak çalışmak testosteron oranını en çok arttıran şeydir ama vücut ağırlığınla yaparsan

      ama body ağırlıklara girdin mi testosteronu harcarsın. evet 30 una kadar testosteron dönüşümü salgılanması normaldir ama 30 da zaten % 5 ni kullandığın testosteron bir de ağırlıklarda kullandığınla birleşince salınımı git gide azalacaktır.

      kasın, hormonların, metabolizmanın gelişimi 30 undan sonra artık çok azdan yavaşlamaya başlar. 30 yolun yarısı diyolar ya boşa demiyolar 30 yaş bir milattır

      bir sayfa vardı bir çok bodyci nin gibini gösteriyodu hepsi de bamya kadar kalmış bulabilsem keşke
      ···
    2. 2.
      0
      o kadar bilgisizsin ki. bacak çalışmak testoyu artırır yargısı koca bir saçmalık. kas çalışmak testosteronu artırır. vücuttaki kasların %60ı bacak-popo bölgesinde olduğu için alt bedeni çalıştırmak daha çok hormon salgılanmasına sebep olur.
      Testosterunun %5ini kullandığın falanda yalan. Vücut %5ini kullanacağı şeyi neden üretsin? haftalık 50-70ml testo üreteceğine %5ini üretirdi vücut.

      ve ayrıca senin o gib küçülmesi dediğin "aslında" şu:
      steroid kullanan erkekler, testosteronu dışardan aldıkları için vücutları testosteron üretimini durdurur. testosteron "testislerde" üretilir, üretim durduğu için TESTiSLER küçülür. penis boyutu hormonlarla alakalı değildir.
      şimdi küfretmeyi bırak, eğer cidden öğrenmek istiyorsan adam gibi dm at konuşalım.
      spor yapan kaslı erkekleri kıskanıp, "ama onlrn gibi qüçükk .s.s" diye ergen tribine girme.
      ···
   tümünü göster