/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    0
    ulan bin dikilcek daha cok yer var bini la gerizekalı seni babaannen mi avutuyo böyle şeylerle git azıcık din hakkında bilgi topla.
    Ahiret günü geldiğinde amel defterine bakılır eğer günahlar ağır basarsa sırat köprüsünden geçemezsin ve aşağıya doğru düşmeye başlarsın kuranda verilene göre cehennemin en dibine düşmek dünya yılı ile 76 yıl. katman katman iniliyor mesela ben istemeyerek hayatım boyunca 4-5 suç işledim 3.katmanda acının artmadığı yerde kalıcam ve cezamı çekmeye devam edicem ve cezam bitince cennete gidip cennette anlımda kara bi lekeyle dolaşıcam açın araştırın kuranda yazılan bu şekildedir.
    ···
    1. 1.
      0
      Farklı dili mi konuşuyoruz biz burada ben diyorum ki Allah katında kötülerin dereceleri farklı olur biri hırsızlık yapar biri zina yapar hepsinin dereceleri farklıdır cehennemde de dereceler vardır yani az günah ağır basmışsa farklı çok günah ağır basmışsa farklı olur karşı çıktığım birşey varsa söyle bakalım dinimizde nereye karşı çıkmışım.
      ···
    2. 2.
      0
      Karşı çıktığın bişey yok aksi bir durumsa öyle tanrının bende anasını demişsin kardeşim din inanç ırk bu konularda biraz dikkatli olun tamam sende aynı şeyi anlatmaya çalışmışsın ama saçma sapan örnekler vermişsin yok el ters döner yok gibte baloncuk çıkar böyle saçmalık şeylere inanma sadece cezana göre yanıcağına emin ol ahiret inancı besle bu kadar.
      ···
   tümünü göster