/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    +236 -5
    Adamların dizisinde kardeşini hapisten kurtarmak için hapishane krokisini vucüduna dövme yaptırıyor, bizde de osman aga ali kemal ve nuri baba polislerle arkadan dolaşıp suçluları yakalıyor..
    medcezir...
    tamamen insanların aklını bulandırmayı amaçlamış dizi.. ben hayatımda hiç 190 boyunda, dişleri inci gibi, saçları bakımlı, konuşması bir o kadar düzgün yaman gibi fakir adam görmedim..
    Pis yedili...
    Adamlar sabah akşam fakiriz diyolar ellerinde en son model telefon, paralarını birleştirince hepsinden 100 er 200 er para..
    işte böyle böyle Türk milletinin beyni yıkanıyor Serdar Kılıç gibi adamlar belgesel çekiyor, ama millet gidip survivor izliyor...
    Yarışma yapılıyor birinci olan çocuk zaten ortada... Söylenecek çok söz var ama aslında söyleyecek bir şey de yok...

    Şimdide yaz dizileri çıkmış toplamışlar 2 3 kızı, 5 6 erkek.. Dikkat ederseniz son model arabalar, evler,telefonlar.. Milf hatunlar, kızlar.. Bunları izleyen Türk gençleri bu imkanlar bende neden yok, ben niye böyleyim diyip depresyona giriyor, sonra beyni yıkanmış gencimiz ailesinin imkansızlıklarına rağmen son model telefonunu eline alınca mutlu oluyor.. işte kapitalizm böyledir.. Önce sizin elinizdekini sizden alır ve sonra aldığı şeyi size parayla satar...
    edit:kadınların memesinde ki mantık hatası
    ···
   tümünü göster