/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Karşındakininde ailesi onu bekleyen kişileri olduğu halde bir inanç veya vatan uğruna onu öldürüyorsun Ama yapmak zorunda oluyorsun çünkü kaybedemezsin. Veya karşındaki devletin başkanı senin devletine saldırıyor devletindeki kişileri korumak uğruna savaşıyorsun . Din uğruna savaşıyorsun şehitliği kazanabilmek için.
    Kısaca zorunlu olduğun ama bazende yapmanda gerektiği için yaptığın birşey diye düşünüyorum Ama senin başkanın karşı devlete boş uğruna saldırıyor ve yağmalattırıyosa ve karşındakine acı çektiriyor oturduğu yerden savaşı görmeden sadece konuşabiliyorda Acıyı çeken sadece asker oluyor.

    Savaşı desteklediğimden değil savaşsız tabiyki daha iyi Savaşın bazı aç gözlü kişiler tarafından yada gerektiği için yapılan birşey olarak düşünüyorum.

    Aklımdakileri yazamadım garip cümleler oldu zaten siz görüşlerinizi yazın küfür etmeden lütfen bide bi askerin yada asker babasının bi başkan yada başbakana emin değilim yazdığı bi mektup gibi birşey vardı oturduğun yerden zor mu geldi gibi sözler vardı onu bulamadım koycaktım onu bulanda atabilirmi?
    ···
   tümünü göster