/i/Hayvanlar

  1. 1.
    +16 -5
    Dişi bir maymun bacaklarını diğer bir dişinin beline dolayıp klitoristini diğerininkine sürterken zevk çığlıklar atıyor. Araştırmacı açıklamaya başlıyor: Bu bir tür tanışma ya da barış/uzlaşma davranışıdır. Belki de besin değiş tokuş hareketi; ama bu kesinlikle ciks değil. Kesinlikle lezbiyen bir ciks değil.

    Altı iriboynuzlu yaban koyunu erkeği bir araya gelip birbirlerine sürtünüp, burunları ile birbirlerini dürtüyorlar ve birbirlerinin üzerine çıkıyorlar. Biyolog bunu “Agreciksüel bir davranış” olarak açıklıyor: sadece dominantlık sağlama yöntemi.

    Bazı homociksüel hayvanlar tek gecelik ilişkiler kurarken bazıları uzun süreli beraberlikleri tercih ediyorlar. Gay ve lezbiyen kazlar beraberliklerini yıllarca sürdürüyorlar. Şişe burunlu yunuslar erkekli dişili çiftler oluşturmasalar da çoğu, diğer erkeklerle ömür boyu süren çiftler oluşturuyorlar. Bazıları sadece erkeklerle ilgileniyor; fakat diğerleri biciksüel ve burun ile genital uyarıma hepsi hevesle katılıyor.

    Erkek siyah kuğular kur yapıp uzun süreli beraberlikler koruyorlar. iki erkek kuğu, çok büyük bir bölgeyi diğer çiftlere karşı savunabiliyor. Bazen diğer çiftlerden çaldıkları yumurtalara da ebeveynlik yapmayı imal etmiyorlar.

    Ve

    Bilim adamları şoklarda. Öğrenciler şaşkınlıkla birbirlerine bakıyorlar. Kimse gördüğünü gerçekten tanımlamak istemiyor.

    Ama

    Gerçekler bizden hep saklandı. Dağ gorillerinden, kedi, köpeklere ve kobaylara kadar doğa homociksüel ve biciksüel hayvanlarla dolu. Diğer cinsiyetle hiç ilişkiye girmeyen ve onların davranışlarını kabul eden travesti ya da biciksüel hayat süren hayvanlar var

    Bence garip ve anlaşılması zor ama bu böyle ve işin içine insanları da katıp uzun süre tartışılabilicek bir konu.

    Konuyla ilgili birkaç resim

    http://www.imgim.com/gay-...-134394067885_xlarge.jpeg
    http://www.imgim.com/4912_62_bonobosex4.jpg
    http://www.imgim.com/4913_62_lion041_1.jpg
    http://www.imgim.com/jjgiltuhö.jpg
    ···
   tümünü göster