/i/Tespit

  1. 1.
    +17 -2
    (bkz: )Şimdi beyler ben bazen internette geziyorum, haber siteleri, interaktif siteler vs.

    Mesela geçenlerde onedio sitesinde dolaşıyorum, nasanın kuyruklu yıldıza gönderdiği araç hakkında bilgi vermişler falan iyi güzeldi okudum. Ben genelde böyle şeyleri okuduktan sonra yorumlara bakarım, halkın nabzını tutmak amaçlı xd

    neyse efenim velhasıl kelam bir yorum hemen ben burdayım dedi gözüme

    "aga adamlar kuyruklu yıldıza araç gönderiyor bizimkiler ise oral ciks günah mı değil mi onu tartışıyor. Müslümanlık daha ne kadar yük olacak bize ? "

    ya aga hayır şimdi benim anlamadığım şey; ulan huur çocuğu böyle boş boş insanları eleştireceğine birşeyler başarmaya çalış, sende steve jobs gibi bir hayal kur ve o hayalin için herşeyi yapmayı göze al. sende vatana millete yararlı olacak şeyler yap. Ama yok olur mu hiç ? olmaz. zütünü yaya yaya ona buna gömecek ve egosunu tatmin edecek.

    kaldı ki, bende karşıyım devletin böyle şeylerle kafa yormasına. Diyanet işleri neden var amk ülkesinde ? Madem bilmiyorsun oral ciksin günah olup olmadığını neden oraya geçtiniz amk ? Tamam bende ülkemizin uzay bilimlerine ve sanayiye gerekse eğitime yeterince harcama, bütçe ayırmadığına karşıyım ama bu senin, benim veya bir başka Türk vatandaşının birşeyler başaramayacağı anldıbına gelmiyor.

    adamlar nelerini satıp hayallerinin peşinden, insanlığa birşeyler katmak için çabalıyor. ama bizim " kendini ultra zeki sanan cins" arkadaşlarımızda öyle bir ego var ki, herkese üstten bakmayı çok seviyorlar. herkesten iyi sanıyorlar kendilerini, fakat elde var : 0 .

    Neyse beyler biraz sinirlendim amk saçma olmuş olabilir kusura kalmayın. iyi geceler
    ···
   tümünü göster