/i/Bahis

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +11
    yattık beyler, özeti bu. kurtarma kuponum da şu pynamak isteyenler için. bir maç başladı diğerlerine yetişebilirsiniz

    http://www.imgim.com/5519incim426023.png

    özet: bir sürü analiz yaptık beyler, bence hepsini okuyun. ama özet isteyenler için kuponumuz şu;

    http://www.imgim.com/751incij4661581.png

    selam gençler. dün kupon yaptım ama, saçma sapan sallayanlar, şikeli maçlar bilmem ne diyen amcıklar kadar giblenmedik. 2-3 kişi sözümü dinledi, verdiğim kuponu oynadı ve kazandı.

    (bkz: 20 yıllık tecrübeye gelin panpalar) aha burada, bakın edit vs. yok, ekran görüntüsü de var zaten.

    bugün için de çalışıyorum. zayıf bülten var pazartesi diye ama iyi kötü bir şeyler yakalayacağız yine. o kuponla kazandığım 650 liranın 500 ünü de bugünkü kupona basacam.

    rezleri alın, atıp tutan çakallara inanmayın.

    edit:

    561- Braintree - Aldershot maçı

    Braintree bu sezon 6 maç yaptı 3 galibiyet 1 de beraberlik aldı. aldershot ise 1 galibiyet ve 2 beraberlik alırken 3 maçı da kaybetti.

    ev sahibine verilen 1.85 lik oranlara nedense çok güveniyorum ben. fakat burada dikkat edeceğimiz bir şey var, braintree her ne kadar 6 maçın 3ünün kazandıysa da her maç ortalama bir gol ile oynuyorlar. aldershot ise onlardan daha golcü bir takım. her ne kadar duygularım maç sonucu bir dese de, zor maç. uzak durmak da fayda var. illa oynayacaksak da karşılıklı gol var da alternatifler arasında.

    ms1 güven derecesi 10/7
    kg var güven derecesi 10/8

    562 - Chester - Guiseley maçı;

    Chester de lige iyi başlayıp gollü galibiyetler aldı. gollü derken hem atıp hem yiyor. guiseley ise her ne kadar 6 maçta 7 puan toplasa da averajı -5 de.

    çekişmeli geçecek olan maçta ben ev sahibinin kazanacağını düşünüyorum. oran yükseltmek isteyenler de h1 de oynayabilir.

    ms1 güven derecesi 10/9
    ms h1 güven derecesi 10/7

    565 - Forest Green - Bromley

    çok uzatmaya gerek yok, günün kalesi. 3 maç yaptı üçünü de kazandı green. rakibinin ise henüz galibiyeti yok. dipnot olarak aklınızda kalsın, hiçbir takım her maçını kazanamayacağı gibi, hiçbir takım da her maçı kaybetmez. 3 maç yapıp galibiyeti olmayan takımlar aslında tehlike arz eder. ama ben yine de güçlerinin greene yeteceğini sanmıyorum. nedense h1 ise mantıklı gelmiyor. tek farklı bir green galibiyeti bekliyorum. ama dediğim gibi, maç sonucu 1 oynanması gerekenler. oran yükseltmek isteyenler h0 deneyebilirler.

    ms1 güven derecesi 10/9
    msh0 güven derecesi 10/7

    573- Cheltenham - Wrexham

    iki golcü takımın maçında daha ilk yarıda karşılıklı gol olacağını düşünüyorum ben. günün kalesinden biri de bu maç. karşılıklı gol olur, 1.45 oran iyidir. yine sürpriz kuponlar için ilk yarı 1.5 üstü de değerlendirilebilir.

    ms kg var güven derecesi 10/10

    ilk yarı 1.5 gol üstü güven derecesi 10/7

    daha sonra devam edeceğim panpalar. birçok maçı analizleyip, güzel bir kupon çıkaracağız.
    ···
   tümünü göster