/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +2
    kucağıma yatıp kalmıştı öyle bende geç oldu artık deyip kalkalım dedim. kurduğum çadır inmişti çünkü, aklım başıma geldi. kalkmasıyla aklımı kontrol etmem ters orantılıydı.
    içmediğimiz biraları aldım elime onu otobüse bindirip merkze gönderdim kendim ise düşünceyle evin yolunu tuttum. aq oğlu sevgilisi var niye öpüşüyon malsın mal deyip kendime sövüyodum. o ise mutlu olduğımu düşünsün dursun, kendimi yiyodum. eve geldim direkt yattım. daha fazla düşünmek kafayı yedirtirdi bana, o yüzden hemen sabahı etmeye çalıştım. öğlene doğru uyandım hiç mesaj atmamıştı benden bekliyodu. burcu böyle aptal oyunları sever.
    o yazana kadar yazmadım. ertesi gün okulda konuşuruz diye düşünüyodum gerek yoktu bu kadar fazla mesaja. gece yazdı uyumama yakın havadan sudan konuştuk biraz hiç o konu açılmadı bel altı da bişey konuşmadık, uyumam gerekiyodu. sabah kalktım giyindim okula gittim istiklal marşı falan girdim sınıfa kafayı koydum hemen, sabahlardan hoşlanmıyom.
    uyandığımda tenefüstü burcuya seslenip çağırdım gelip günaydın dedi gülümsüyodu bense iki karış surat uykulu halde naber demekle yetindim.
    ···
   tümünü göster