/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    tümer o yıl sınıfta kaldı. bunu o yaz da mobilyacıya verdiler ama farklı ve şehir içindeki daha küçük bir atölyeydi bu. bizimkilerin aklındaki şey hiçbir şey olmazsa mobilyacı olmasıydı abimin. abiminse düşünceleri hiç o yönde değildi. ilk yılında okula bomba ihbarı vermiş sağlık hocasının oğlunun kolunu kırmış müdür yardımcılarıyla haşır neşir olmuş ve okuldan uzaklaştırma almıştı bile.
    ertesi yıl okulda bildiğin terör estirmeye başladı bu. ikiyıllık olduğu için herkese dalaşıyor satırlı polisli kavgalara giriyor şehrin merkezinde dershane basıp kavga ediyordu.bir zamanlar sallama muhabbeti vardı bilmiyorum belki de bizim buralara özgüdür. okula sallamayla falan gidiyordu bu işte. o aralar milli de olmuş bu karıya gidip. daha sonra ingilizce öğretmeni olan kadına huurdan aldığı tangayı hediye etmeye çalışmış bin size daha çok yakışırdı diye. sırf mahallede adı dolaşsın hikayesi anlatılsın diye bir kadını taciz etmişti aslında. şimdilerde bu mahalle kültürü de yok zaten herhalde. garip geliyor zaten düşününce.
    abim o sene iyiden iyiye zıvanadan çıkmıştı. sürekli içki falan içiyor okuldan kaçıp eve kız falan atıyordu. annem her gün geldiğinde komşulardan şikayet dinlemekten bıkmıştı. babamsa hiçbir şey yapmıyordu bu duruma karşı. tümere karşı kullanabildikleri tek şey paraydı ve onlar da para vermeyi kestiler. bu durum tümerin okula gitmesini sağlamadı tabiki. o yıl da böyle manyaklıklarla geçti. bu arada bağlama çalıp grup yorum dinleyen abim küpe takıp teoman filan dinlemeye başlamıştı. o yılın sonunda bulunduğumuz şehir genelinde seviye tespit sınavı yapılmıştı. abim sınavda kitapçığı almadan optik formu doldurup vermişti. başındaki gözetmen de annemin arkadaşı olduğu için çok kötü kavga etmişlerdi. tümer aileme okumak istemediğini gibseler bir daha okula gönderemeyeceklerini söyledi. böylece abim okulu bıraktı. ben de o yapılan seviye tespit sınavında il ikincisi olmuştum. daha önce de bir kolejin sınavında 1. olup burs kazanmıştım ama ailem babamın yanında olmam için o koleje yazdırmamışlardı beni. o gün ilde ikinci olduğum için hiçbir sebep yokken dövmüştü abim beni. şimdi uzaktan hayatıma baktığım zaman mutlu olduğum anları biraz düşündüğüm zaman en ufak bir mutluluğumdan sonra felaketlerin başlaması aslında tesadüfi değildi.
    bizim aile sizin deyiminizle "biraz laikçiydi" arkadaşlar. tümer aşağıdaki bakkalın oğluyla gün boyu bira içerdi gözümüzün önünde olsun bari deyip hiç laf etmezlerdi. tümer bana bile bira içirmeye çalışırdı o zamanlar. evde içki pek ekgib olmazdı zaten babam çok içmemesine rağmen. dedem alkolizm tedavisi görmüş bir adamdı ve yıllardır çok nadir içki içmişti. bir gün anneannemin altın günü vardı ve evlerimiz yan yana olduğu için dedem bize gelmişti. tümer sırf adamın sarhoş oluşunu görmek için babamın rakısını getirmiş ister misin dede diyerek karşılıklı içmişti. dedem sarhoş olunca evimizde de mi oturamayacağız amk diyip kadın gününü basmış millete salça olmuştu. dedem aslında gerçekten kral bir adamdı. beni öper ve harçlık verirdi hep. yaş biraz ilerleyince bir kez masturbasyon yaparken beni basmış sempatik bir şekilde gülüp odadan çıkmıştı. 3. sınıfa giderken bir kere dut istedim diye 70 yaşındaki haliyle ağaca çıkıp bana dut silkelemişti.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster