/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +10
    Bu işi yapmazsan onun gibi kızı gibebilirim sözü tesir etmiyor ne yazık ki.Çünkü istesem bi kız arkadaşım olabilir, gerçek bir şeyler yaşayabiliriz belki ama zina olarak görüyorum. Günah diye ondan kaçıyorum ama yine günaha giriyorum.

    Felsefeyle az çok alakadarım ama hala okuyan birisi değilim. Kitabı elime alıp başlayamıyorum bir türlü.

    Tavsiyelerin için sağol ama daha mucizevi bir yöntem olmalı. irade olayını da denedim.Ama max 3 gün sürüyor.En fazla 12 gün yapmadan durdum.Yaz tatilinden önce 1-2 haftada 1 yapıyordum.Özellikle ramazandan sonra iyice zıvanadan çıktım.

    Bir de son zamanlarda irade olayı üzerine durunca gün içerisinde aklıma getirmemeyi başardım ama dediğim gibi akşamları çok sıkıntı olmaya başlıyor.Özellikle bir de spor yapınca testosteron arttığı için daha fazla canım istiyor ve uykulu olduğum halde aklıma geliyor uyuyamıyorum.

    Acaba bi kaç hafta o uykusuzluklara katlanıp yataktan çıkıp kitap falan okuyarak geçirsem sonra düzelir mi ki? Yani baktığım görüntülerden kaynaklanıyordur belki. Unutur muyum 1-2 haftada?

    Genelde uykum oluyor ama uyuyamıyorum sonra çekip rahatça uyuyayım diyorum.Ya da sabahları aynı şey oluyor. Rüya falan olduysa hele uyanınca yapmadan duramıyorum
    ···
   tümünü göster