1. 76.
    0
    2009 yılından beri takip ediyorum inciyi aq. ama üye olmamıştım daha önce. ekşideki gibi bikaç entry girdikten sonra yazar olunuyo sanıyodum üşeniyodum bende açıkçası. herneyse nasip bugüneymiş benide aranıza alın muallakler.

    bikaç kıyaslama yapayım bende.

    birincisi her mecrada adamın dibi insanlar var bikere aq. inci gibik ekşi sokuk diye yarak kürek muhabbet yapmaya gerek yok yani. burda takip ettiğim çok güzel yazarlar olduğu gibi ekşide de badilerim vardır.

    her iki sözlükte de ilk yıllarında ki güzelliğini kaybettiklerini söylüyolar. aq yok öyle bişey. popüler kültür insanları bu yöne çekiyo. ekşiyi de uzun zamandır takip ederim. ben söyleyim size mesela ekşi inci açıldıktan sonra bozdu. inci yeni bir akımdı çünkü. burası ekşiyi de etkilemişti.

    ama genel olarak ekşi daha kasıntıdır buraya göre. aha modlar görmeden düzeltiyim şu entry'yi dersin. ama banlanmazsın genelde. banlanmak zor ekşide yani. burdan daha zor bence.

    bi tanım istiyosam ekşiye bakarım tabiki hepsinden önce. zaten ekşi sözlükse inci sözlük değildir bu net bişey. burası taşak ortamı sonuçta.

    ama inci şöyle güzel böyle iyi ekşinin aq diyen olursa da dıbınakoyim ben onların.
    ···
   tümünü göster