/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 18151.
    +32 -25
    özledim be binler.. özledim amk..
    ···
    1. 1.
      +1
      Biz de özledik abi yani en azından ben.
      ···
    2. 2.
      +2
      Olm ne yaptin sen keske bitmeseydi
      ···
    3. 3.
      +7 -1
      biz özleyemedik
      özlettirmedin çünkü...
      ···
    4. 4.
      +2
      giberim ha züt gibi bırakıp gittin amcık kalk gibtir git
      ···
    5. 5.
      +1
      Abiiii bizde çok özledik be nerelerdesin sen ya
      ···
    6. 6.
      +2 -1
      Ya Çık gel böyle yeniden geldiğin gibi yine Çık gel anlat bize bak hikaye biteli aylar oldu ben hep buraya bir umut giriyorum lan Çık gel abi hadi!
      ···
    7. 7.
      +11
      sen özlemeye devam et dıbına koduğum. milleti kandır. bak millet istanbulda zirve yapmış sana gönderme yapmış. az ADAM ol. çok şey istedim biliyorum.
      ···
    8. 8.
      +2 -1
      şu hikayeyi adam akıllı bitir amk bizde özledik ama son yazdığın entryler yakışmadı
      ···
    9. 9.
      +1 -1
      Pgibolojim bozuldu amk lütfen finali düzgün yap
      ···
      1. 1.
        0
        helal et kardeş
        38. sayfadayım hikaye %70 gerçek ama ömer hikayenin bu kadar çok yayılacağını tahmin edemedi buradaki ifşa meraklısı kardeşlerde sürekli işin peşine düştüler
        ···
    10. 10.
      +1
      Abi seni çok özledik be sinsi zütverenler sırf bu hikaye için inciye kaydoluyo..
      ···
    11. 11.
      0
      ÖZLEDiK...
      ···
    12. 12.
      +1
      Abi nezamndir bekliyorum en azindan birseydede herzaman aklima gelme
      ···
    13. 13.
      +3
      Aradan bır yıl gecmıs, sabah 8 9 gıbı basladıgım hıkaye sımdı bıttı. Bır nefeste ara vermeden okudum. Acına, huznune, sevıncıne her hıssıne ortak oldum. Guldum, agladım, huzunlendım. Daha dogrusu aglamadım ben. Bısey gogsumden gırtlagıma kadar buyuk bı basıncla doldu gırtlagımı patlatırcasına, gozlerıme agrılar gırdı. Aglayamıyorum ben. Cocukken yedıgım anne dayagı aglamalarından sonra aglayamadım bıdaha hıc. Oyle acılar, oyle kayıplar oyle entrıkalar yasayıp buyudum kı, oylesıne guclu olmam gerektıgını dusunup dık durdum kı, aglamak benım ıcın gok gurultusune dondu. Gok gurluyor lakın yagmur yagmıyor hıc. Hıkayen dogru veya degıl. Bu benım hıc umrumda degıl. Ikıncıye okuyorum hıkayenı. Her ınsanlıgımı kaybettıgımde, her hıslerımı yıtırdıgımde duygulanmak ıcın okuyorum. Duygularımı hıssedebılmek ıcın. Hıkayen keske dogru olmasa dıyorum, cunku hıkayendekı acılar cok buyuk, kıyamıyorum. Hıkayen hıkayeme o kadar benzıyor kı.. Kendımı goruyorum hıkayende. Gelecegımı goruyorum. Sevdasından tutustugum, evlenme teklıfı edıp yuz ustu bırakıp gıttıgım, ugruna kıtap yazıp soz yuzugunu bıle aldıgım, kendım gıbı kıtabıda yakıp anıları, hatıraları bır gecede yok ettıgım gelıyor aklıma senı okudukca. Bır yıgın kafayla motora bınıp, kaza yaptıgım halde geberemedıgım gelıyor aklıma, bır kez daha yanıyorum. Tercıhlerıme yanıyorum. Isın ozu, ben ne zaman kendımı kaybetsem, hıkayende kendımı buluyorum. Hıkayelerımız o kadar benzer kı, benımkısı bıraz daha cetrefıllı. Acım senın kı kadar agır degıl, aılemden kımseyı kaybetmedım lakın, ne senın vıdeosunu attıgın gıbı bır sonumuz var, ne de bu saatten sonra o sonu yasamak ıcın bır baslangıcımız. Senınle konusmak ıstıyorum. Mesaj atacagım profılıne bılgılerımı. Lutfen ulas bana. Icımı dokmek ıstıyorum sadece, buyugumsun benım. Bır abım olarak anlatmak ıstıyorum. Kırmazsan benı cok sevınırım.
      ···
    14. 14.
      +3
      aradan 1 yıl geçti be ömerim bi msj filan atda konuşalim
      ···
    15. 15.
      0
      Boncuk abim demem lazım yaşça büyüksün
      Hikayeni 3-4 gün içerisinde okudum sonunu(***) biraz anlayamadım ama hayat hikayen efsane yani gözümden 2 damla yaş geldiği yerler gerçekten oldu bikaçkez abim pm den ulaş şu güzel kardeşine sırf senin için üye oldum yemin ederim..
      ···
    16. 16.
      +3
      Bu nedir be.Leyla ile Mecnun halt etmiş yanınızda amk
      ···
    17. 17.
      +1
      2 yıl geçmiş üstünden ben 1 hafta önce okumaya başladım ama özledik be gel artık
      ···
    18. 18.
      +3
      Boncuk ömer gelmeyecek beyler boşuna ikide bir son entry yanıtlarını okumayın benim gibi
      ···
    19. 19.
      +2
      içim buruk kaldı be boncuk abi hikayenle çok geç tanıştım, sırf bitmesin diye 1 haftadır azar azar okudum hikayeni yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm yeri geldi senle birlikte heyecanlandım sevindim üzüldüm.. Hikayenin sonunun kötü biteceğini daha hikayenin ortalarında anladım bu yüzden bu akşam finale biraları hazırlayıp sigaramı yakıp okumaya başladım ama biraz hüsrana uğradım sonu okuyunca içim buruk kalmadı değil. Bu kurgu final sana yakışmamış be boncuk ömer tüm gerçekliğiyle doğrusuyla bitirseydin keşke hikayeyi Eylüle kızdığın, çekip gittiğin nedeni bize yaşattın bırakta sitem ettiğin zamanda bu yazarlarda gitsin biraz empati yapsaydın keşke neyse olan olmuş belki okursun bu yazdıklarımı sözlüğe belki uğrarsın diye yazıyorum. Hikayen hep aklımın bi köşesinde kalıcak bana çok şey kattın ve sadece bana da değil bu hikayeni okuyan isimsiz bir çok yazara çok şey kattın teşekkürler boncuk abim bunları unutma sağlıcakla kal.
      ···
      1. 1.
        +1
        Ne yazmışım ben bune dıbınakoyim zütününgibeyim boncuk ömer
        ···
    20. 20.
      +2
      Çok kötü oldum be ömer abi her seferinde yaşlar döküldü gözümden. Ve hala da dökülüyor. Özlettin sen de kendini be
      ···
    21. 21.
      +1
      Bir işaret ver be abi sadece boş entry bile girsen yeterli be abi bunca sevenlerini üzme dön geri
      ···
    22. 22.
      0
      Artık dönmezsin sanırım
      ···
    23. 23.
      +1
      Yine okudum yine üzüldüm yüreğim parçalandı, kurgu diyenlere inat ben inanmak istiyorum. Olurda belki görürsün kendine iyi bak Ömer abi...
      ···
    24. diğerleri 21
   tümünü göster