/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    kendi kendine halledemeyeceği bir durum olsa zaten anlatır. tabii sana güveniyorsa. kardeşlik her ailede kardeşlik gibi değil bilirsin. örnek olarak bir arkadaşım ve abisi derim. ikisi de birbirini gebertmek ister o derece. neyse işte dediğimi anladın. aranızdaki bağ kuvvetliyse açılır. açılmazsa da gibtir et rahat bırak kendi kendine çözer ki çözemezse zaten anlarsın o durumda anan baban bile anlar.
    bana kalırsa en kötü ortam karma bir gruptu ve birisi alkolün takunu çıkarıp fena asıldı ama ablan gibtiri çekti ve ufak çapta kafayı yedi. bir gib yok yani ciddi olarak. bunu niye dedim. kötü kötü düşünme diye en kötü dedim.
    ···
    1. 1.
      0
      Küçük kardeşimle ezelden beridir rekabet içindeyiz zaten fakat ablamla daha haşır neşiriz. Zamanında kızlara karşı özgüvenimi arttırdı sadece o kadar yakın bir aktivite yapabildik.

      Annem ve babam genelde yurtdışı iş seyahetlerinde oldukları için evde biz kalıyoruz. Ebeveynler aileden uzak olunca bazı şeyler ekgib kalıyor tabi.

      Arkadaşıyla içerdi zaten o.Tanıdığım için ben de katılırdım aralarına. Arkadaş ortamlarında sadece 1 tane karşı cins barındırıyorlar. Yani o abide pek normal bir şey değil.

      Kötü düşünmemeye çalışıp başka çözümler bulmaya çalışıyorum.Son çare olarak buraya yazdım belki daha iyi fikir veren olur diye.
      ···
   tümünü göster