/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -3
    https://www.youtube.com/watch?v=bqCojo2O7hw
    https://www.youtube.com/watch?v=nqbFPN0SkLI

    Bi gelin.Biraz uzun yazacağım "özet geç bin" diyenler direkt olarak son paragrafa inebilir.

    20 yaşındayım ve 4-5 ay öncesine kadar zayıflık problemi yaşıyordum. boyum 1.77 (evet kısayım amk ben de isterdim 1.85 olmasını) kilom 65 di. ve üniversite okuduğum şehirde athletic calisthenics yani street workout sporuyla uğraşıyorum. neyse işte yaz tatili eve geldim falan burda düzgün beslenmeyle 3 ayda 65 den 70 kiloya çıktım ve daha da almaya devam ediyorum. ama aynı zamanda yağ oranımın da yükseldiğini fark ettim. daha önce dümdüz olan karnım hafif kendini bırakmış durumda. dik dururken belli olmuyor ama ayva göbek gibi göbek oldu.

    ben kilo almaya devam ederken aynı zamanda definasyon yani yağ yakma yapabilir miyim? akşamları koşu yapabileceğim bi belediye parkı var bizim burada. kilo vermek istemiyorum ama yağlı olmak hiç istemiyorum hedefim 75 kilo ve hafif defineli bir vücuda sahip olmak.

    özet: 3 ay gibi bir sürede 5 kilo aldım. biraz da yağlandım. hem kilo almaya devam edip hem de yağ yakmak istiyorum. hangi günler ne kadar koşarsam yağ yakarım veya bunun incelikleri var mıdır?
    ···
   tümünü göster