/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +115 -4
    "KOMiKLiK YAPTIĞINI SANDI GÖTTEN OLDU"
    Sokakta yaşayan ve dilencilik yapan kişiye dildo vermesi sonucu ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

    inci Sözlük'te "beniim adim cemil" nickiyle yazarlık ve adminlik yaptığı belirtilen O.Ç. sözlükte paylaşırım diyerek bir komiklik yapmaya çalıştı. Ama sonu beklediği gibi bitmedi. Dilenciye dildo veren genç bir anda neye uğradığını anlamadı. Görgü tanıklarının ifadesine göre; sokakta yaşayan kişi pgibolojik sorunları olan eski bir jinekolog profesörü, adı Hikmet. Bölge halkı Hikmet Bey'e kol kanat germiş, sahiplenmiş. Hal böyle olunca, dildoyu uzatan gençten alan Hikmet Bey, dildoyu kaptığı gibi bağırmaya başlamış; "bana ahlaksız teklifte bulunuyor" diye... Bağırmasıyla çevre esnafı olayın yaşandığı bölgeye hucum etmiş.
    Bölgede bakkal dükkanı işleten Kadir olayı şu ifadelerle anlattı; "biz baktık, Hikmet Bey'i birisi taciz ediyor. Olayın yaşandığı yere doğru koştuk. Sivilceli bir genç, buna yarağa benzeyen pembe birşey vermiş. Zaten sokakta kalanları taciz edenler çok oluyor ama biz bunlara gereken dersi veriyoruz. Diğer esnaf arkadaşların da gelmesiyle adını sonradan öğrendiğimiz O.Ç. isimli şahsı etkisiz hale getirdik ve gereken dersi verdik. Zaten irlandalı ile sarsılan itibarımızı toparlamak istiyorduk. Bu sivilceli genci dövüp, her yanını kırıp, dildoyu zütüne sokmamız hepimizi rahatlattı. O kargaşada benim dükkandaki süpürge sapı da kayboldu"
    Her tarafı kırılan ve dildosu zütüne sokulan O.Ç. ise daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede ziyaret ettiğimiz genç, konuşacak seviyede değildi. Doktorlardan aldığımız bilgiye göre; makatından sadece dildo değil; keser, çekiç ve süpürge sopasından başka bir de yol levhası çıkarmışlar.
    zütü hırdavatçı dükkanına dönen genç, bu haline rağmen dildoyu verirken çektiği resmi paylaşmayı da ihmal etmemiş.
    Hastane odasında çok kötü durumda yatan O.Ç.'nin ise "inci sözlükten" ziyaretçileri gelerek onu daha komik bir duruma sokmayı ihmal etmemişler: http://www.imgim.com/hastanecemil.jpg
    ···
   tümünü göster