/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +20 -30
    http://www.imgim.com/tyy.jpg

    Direk lafa atlıyacağım :
    Ulan sözlüğün 4 te 3 ü gerizekalı çok ciddiyim .
    Sürekli bi AKP ye laf atma Sürekli herşeyi Siyasete bağlama çabası ne lan bu . Sürekli Tayyip'e sallamalar düşmanlıklar olum siz neyaptıgınızın farkındamısınız ya ?

    O kadar şehidimiz var hala akıllanmadık ya ne diyeyim .
    PArti kavgasını birkenara bırakıp birlik olacağımız yerde hala birbirimizi yeriyoruz . ZAten iktidar AKp oldugundan Akp dısına laf eden yok peki soruyorum beyler .
    AKp yokken Pkk yokmuydu ? Vardı AKp geldi ileriki bi zamanda çözüm süreci dedi , Şehit haberi gelmiyordu bu sefer dedilerki Teröristle masaya oturdu teröristle masaya oturulmaz.Şu aralar Terörürn üstüne gidilioyr bu sefer diyorlarki Şehit haberlerinin sorumlusu AKP .

    ULAN SiZ NASIL iNSANLARSINIZ PKK YA LAF EDiCEĞiNE SÜREKLi AKP CHP MHP KAVGASI YAPIYOLAR YA BANA EN ÇOK O KOYUYO HANGi PARTiYE OY VERiRSEN VER EN AZINDAN ŞU KONULARDA Bi BiRLiKTELiK SAĞLAYAMIYORUZ YA O KOYUYO .

    Bakın beyler eğerki bir antlasma , bir ateskes , sınır devletlerinden biriyle antlasma olmassa bu iş bitmez .
    Nedeni şu bu herifler adam gibi savaşmıyor iT GiBi KÖPEK GiBi DiYECEM KÖPEKLERE HAKSIZLIK OLUR . ŞEREFSiZ GiBi PUSUYA YATIYORLAR.

    Düzgün savaşsalar 10 kere bitmişti terör bunları kovalarsın öldürürsün kaçan sınır dısına gider ordan gelir köyden dağa çıkar bilmem ne bitmez . Diyecesiniz ki köyden çıkamasın sınır güvenliği sağlansın bu sefer yine sıcak ateş yine sıcak ateş yine şehit . Beyler afedersiniz içinizde kürt arkadaşlarım olabilir onlar üstüne alınmasın bende iStanbulun en çok kürt olan bolgelerinden birinde yasıyorum çok da iyi kurt arkadaşlarım var
    LAKiN ŞÖYLE DE BiRŞEY VAR iYiLER 2 TANEYSE KÖTÜLER 20 TANE BU BiR GERÇEK . Kürtlerin dağa çıkmasını engelliyecek şey çok az . Zaten aileler terörist bir bakıma .

    Eğer bu işi kökten bitiriceksek 3 yol vardır .
    1-Soykırım ( Kesinlikle katılmıyorum ama bitirir . Sanırsam iSlama da aykırı zaten )
    2-Bu itlerin susturulup antlasmayla geriçekilmesi ( Eski çözüm süreci gibi değil adam gibi kanunlarla )

    Gerçi şerefesizlerle ne antlasması yapılır ne kadar sadık olurlar bilinmez ama baska yol bilen aklına gelen varsa söylesin konusalım ? Baska turlu sureklı sıcak ateş resmen iÇiMiZDEKi HAiN ŞEREFSiZLER BUNLAR YEDiĞi iÇTiĞi BiR TOPRAĞA iHANET EDENLER BUNLAR BiRTEK ZULUM YAPILMAMIS AKSiNE TAYYiPiN DOĞUYA VERDiĞi ÖNEMi KiMSE VERMEMiŞ ZATEN TAYYiP DOGUYTA NiYE ONEM VERDi ? BEYLER ? BU SORUNLAR BiTSiN KÜRTLER BiZLE BARISSIN DiYE AMA NOLDU ABi BUNLAR NANKÖR DAHA iLK PARTi KURDULAR BiR SEÇiM iKi SEÇiM DiREK DAĞ DA Ki PARTiYE OY VERDiLER BU ADiLiKTiR .

    Var mı beyler başka fikri olan ?
    ···
   tümünü göster