/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2 -5
    kendini zeki sanan pislik insanlardan birisi. egon, senin önüne geçmiş. ulan aptal, ahlak dediğin şeyin dinle bir gram alakası yoktur, hatta ateistler daha ahlaklıdır, çünkü bunu "gerçekten" karşılıksız yaparlar. bi de inanmıyosan inanmıyom de geç diyo. amc*k ağızlı, buna söyleyecek laf bulamıyorum. 1+1= 615 diye gezen bir insanı düzeltmek istemez misin sen? evrim canlılar sudan oluşmuştur demiyor, çok büyük rol oynar diyor. dünyayı hep bu şekilde oluştu zannettiğin için aklın almaz, metan-amonyak gibi gazların, suyun uv ışınları ve yıldırımlar gibi şoklarla ilksel çorbayı oluşturduğunu.

    bi de sonsuzluk kavrdıbına değinmeye çalışmış "biz tanrıyı anlayamayız" diye, bu evrelerden biz de geçtik kardeş, az kafanı kullan.

    kurandaki skimsonik ayetleri evire çevire bir şeyler uydurmaya çalışıyosunuz ya, gülerek izliyorum sizin can çekişmenizi. gerçeği görmemek için, yediremediğiniz için neler yapıyorsunuz. acıyorum da ha.

    daha özgür irade ve tanrı arasındaki ilişkiyi çözememiş, hayvanların hareketlerini "mucize" diye tanımlayan bi insansın sen. seninle hiç kimse tartışmaya bile girmez. sadece o iğrenç hocalarını dinler, samanyolu belgesellerini seyredersin, onu da yaparsan. senin gibi tiplere öyle acıyorum, öyle üzülüyorum ve aynı anda sinirleniyorum ki anlayamazsın!
    ···
    1. 1.
      +2
      %100 entry çarpıtma detected
      ···
   tümünü göster