/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +2
    lan dalyarak. pkknın tatkiğinin içine tükürecekmiş huur evladına bak sen. hayatımda bu kadar aptal biri görmedim. pkknın taktiğine tüküreceğine kalkıp 30 yıldır aynı taktikle savaşan 3 tane kürt gibiğinin tuzağına her defasında düşen orduna tükür. o orduyu karargahta tutan eğitimsiz askerleri açıkta bırakan makamlara tükür.

    gibtiğimin sosyal medyasında herkes konuşuyor. anlamıyorlar ki tsk dan bir gibim olmaz. kendi abim sözleşmeli yüzbaşıydı doğuda 4 sene boyunca. tsk bu ülkenin en naylon en gösterişçi içi en boş kurumudur.

    ayrıca mevzubahis karakol 1 aydır ablukadaydı zaten. bu 1 ayda erzak ve yakıt bittiğinden dolayı konvoy oraya yola çıktı.

    harpte basit bir kural vardır. esas kuvvet bölünmez. alan hakimiyeti altında tsk her zaman aynı taku yiyerek esas kuvvetleri bölüyor. ardından ayrılan kuvvetlerin telsizleri çekmediği alanlara giriş yaptığında yahut bataryaları bittiğinde, havadan da lojistik sağlayamıyorsan gib gibi kalıyorsun böyle.

    SENiN ÜLKEDEN 300 MiLiTAN PUSU KURUYORSA, KARAKOLUN 1 AY BOYUNCA ABLUKADA KALIYORSA, SENiN iSTiHBARATINI gibEYiM. yüce türk milletiymiş. o yüce millet dün akşam her bi gibimden habersiz hollanda maçını izliyordu. yüce koyun milleti diyin siz ona.

    üniversiteyi bitirdiğim gün gibtirip gidiyorum buradan. canımı sokakta bulmadım. arkamdan ettiğiniz küfürlerle kalırsınız.
    ···
   tümünü göster