/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +3
    en önemli sorunun cevabı çok basit : bu insandan insana değişir kimi vaad edilen cenneti ister kim yunus gibi cennet cennet dedikleri bir kaç köşkle bir kaç huri , isteyene ver onları bana seni gerek seni der allah'a kavuşmayı ister.

    1-)bu bence saçma bir soru çünkü inanca göre şeytan melek ahiret hayatında varlar orada yaşıyorlar ve bunu bilmek bence bizi bir gram ileride zütürmez geride getirmez çünkü bilsek bence hiç bir şeyi değiştiremeyiz (sen bilmek isteyebilirsin ben kendi fikrimi söyledim.

    3-) ömrü boyunca islamla tanışmamış biri allahı tabiki de bulabilir yine yunustan alıntı ''ararsan allahı kalbinde ara kudüs'te mekke'de hac'da değil. insanlar dağa taşa tapmış kalben allah'a ulaşabilirler.

    4-) bence güzel soru burda da bi inanca göre duymuşsundur insanlar doğmadan allah katında sizin rabbiniz kim faslı tekrar etmeyeyim biliyorsundur bilmiyorsan bakabilirsin orada iman etmişsek bu dünyada bir şey diyemeyiz bu soruya tek cevabım bu.

    6-) dünyanın en güzel sorusu bunuda Aliye izzetbegoviç'in muhteşem sözüyle cevaplıyorum islam güzelde müslümanlar bunun neresinde

    7-) peygamberler yapacağını yapmış çekilmiş zamanında arap dünyası yükselişe geçmiş öldükten sonra sapmalar olduysa ne yapabilir anlamadım.

    8-) eğer dünyada bir seçim hakkı varsa öldükten sonra cennet cehennem varsa tabiki apaçık ortada olmayacaktır zaten inanma işi bence %50 dir inanan içinde inanmayan içinde deliller vardır olması gerekende budur.

    9-) evrime inanıyorsundur bu soruya cevap vermiyorum.

    10-) 4 teki hesap.

    11-) sen inanmamışsan diğer insanlar inanmış ve hak ederek cehennemden kurtulmuşlarsa sana neden acısın ki ?

    12-) cevap vermiyorum.

    Bilgim çerçevesinde cevapladım cevaplayamadıklarıma bir şey diyemem

    okuduysan ne mutlu.
    ···
   tümünü göster