/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Beyler ben fakir bi insanım. Kaç yıldır araba alcam para biriktiremiyorum. Bende dedim galericilerden şöyle 5-7 bin tl arası bi araba alırım kredi kartına 9 taksitle sonra onu satar üstüne koyup daha iyisini alırım. Öyle öyle düzgün bi araba sahibi olurum.
    Sonra başladım araştırmaya ama karar veremiyorum ne alacağıma. Kime sorsam farklı bişey diyor. Bende buraya yazmaya karar verdim birlikte karar verelim.
    Başlıyorum. 3 araba arasında kaldım. Renault broadway, Lada samara, Ford taunus.

    Renault broadway: Beyler bu arabanın alım satımı çok kolay piyasası var. Yedek parçası tamiri ucuz. Kime sorsam dandik araba sanayiden çıkamazsın diyor ama diğerlerini sayınca yine en iyisi broadway diyorlar. En azından tamiri ucuz. Bu dursun kenarda

    Lada samara: Bu arabadanda etrafta bolca var alım satımı kolay. Parçası tamiri ucuz. Daha sağlam ama çok rahatsız.

    Ford taunus: Beyler bu arabdan etrafta fazla yok. Çok tutulmuyor. Büyük araba. Çok yakıyor. Parçası tamiri biraz daha pahalı ama çok daha konforlu lüks. Broadwayle 100 den yukarı hızla giderken sallana sallana tehlikeli gidersiniz. Bu yağ gibi gider. Uzun yol arabasıdır.

    Şimdi karar veremedim beyler taunus alasım var ama çok yakıyor bide bozulunca yaptırması daha pahalı. Lada kolay kolay bozulmuyor sağlam ama konfor sıfır. Broadwayde hiçbir şeyi iyi değil ama tamiri çok ucuz. Sizin fikriniz nedir merak ediyorum.

    örnek olması açısından şu üç ilanı koyuyorum:
    http://www.sahibinden.com...an-satlik-228145186/detay
    http://www.sahibinden.com...yene-yeni-225875332/detay
    http://www.sahibinden.com...aunus-2.0-224632348/detay
    ···
   tümünü göster