/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Sen vatan severmi oluyon kardeşim kimse ırkını seçemez belki o adamin dedesi kurtuluş savaşinda savaşti
    ···
    1. 1.
      +2
      Geçmişte olan savaşlarda her ırktan insan var. Benim laz yada kürt olmam bi şeyi değiştirmez.Bu vatanı seviyosam bu vatan için ölmeyi göze alıyosam vatan severimdir
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      gibintida burda ben gurcuyum ama turkum demekten asla gocunmuyorum ve cekinmiyorum ve gurur sayiyorum, asla israrla ben gurcuyum demiyorum.ama kurtler israrla ben kurdum diyor neden? cunku hainlik hepinizin ruhunda bir yerlerde var. kurt olsanizda turkum diyemiyorsunuz cunku zorunuza gidiyor.
      ···
    3. 3.
      0
      mal olum, hem elma hem erik hem çilek olabilir misin mallll.
      sonra 'rusya çeçenistana asomolasyon yapor, odomlar kendini rus zannedor' diyonuz. türkler de diğer ırklara asimilasyon yaptı. andımızı okumak nedir lan malllll.
      ···
    4. 4.
      0
      Evladim, gerizekali evladim benim. bunun asimile olmakla alakasi yok,ben gurcuce dilini bilirim, yemeklerimizi hala yapar yeriz, geleneklerimizi hala devam ettiririz yani asimile olmua degiliz.ama kurtler gibi hainlik yapip kendi dilimizde egitim istemedik, yasadigimiz yerlere gurcuce adlar verilmesini istemedik,bu vatan icin savastik bu vatanin ekmegini yedik. kendi benligimizi unutmadik, turk gibi hissetmekten de gocunmadik.NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster