/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Irkını inkar etmesin. Türkiye vatandaşı Türk'tür. Kürdistan yok kimliğinde kürt yazmıyor. TC kimliği taşıyıp Türklüğü inkar etmesin diyorum ben.
    ···
    1. 1.
      0
      Moruk senin dediğin şeyi yapan huur çocuğu çok. Türkiye'nin ekmeğini yiyip elektriğini kullanıp her biji apo diye zütünü yırtan.Ama onlardan olmayanda var be
      ···
    2. 2.
      0
      var abi kabul. Onlar Türküm diyor, kökenim kürt diyor. Bunlar türk değilim kürdüm diyo var mı böyle bişi
      ···
    3. 3.
      0
      Bizde onların zütünü kesmek istiyoruz işte birer birer inlerinden çıkarıp kafalarına sıkmak istiyoruz
      ···
    4. 4.
      +1
      yanlış düşünüyorsun kardeşim. türkiye cumhuriyeti vatandaşı türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır, türk değildir. bak tek bir örnek vereyim gerisi sana kalmış. bi kaç nesil önce almanyaya işçi göçü oldu değil mi? o sırada almanyaya giden türklerin çocukları almanyada doğdu alman kimliği aldı almanya vatandaşı oldu. peki sana sorarım onlar almanya vatandaşı oldukları için alman mı oldu? hayır onlar hala türk. ister yozlaşsın kendi dilini bile unutsun o hala bir türktür. çünkü türklük etnik bir kimliktir.

      matematik çok basit aslında.
      böyle yaparak türklüğün de kürtlüğünde içini boşaltıyorsunuz. ben türküm lakin türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğum için değil türk ırkına mensup olduğum için türküm. türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğum için değil.

      bu ülkeyi seven bir kürde sen türküye cumhuriyeti vatandaşısın bu yüzden kendine türk de, demek en başta o kürdü haksızlık. nesiller boyu bu dayatma yüzünden insanlar kendilerini pkk gibi batı beslemesi, amerika köpeği terör oluşumlarının kucağında buldular.
      ···
    5. 5.
      0
      O zaman soylarına inelim, iranlıyım desinler? kürtlerin anavatanı iran değil mi? Bizim gurbetçilerin Almanyada yaşadıkları gibi yaşasınlar
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster