/i/Tespit

  1. 26.
    0
    Lan sözlüğün en eskilerindenim, o senin dediğin zamanlarda da vardım. incinin her halini gördüm en kötü zamanlarınada en aktif zamanlarınada hep burdaydım her sosyal gibertmede yer aldım, ancak bu kadar zamandır yapmadığım tek şey sözlükle alakalı tespit yapmak senin neyine burda tespit yapmak isteyen istediğini yapar herkes eğlenmeye geliyor milletin eğlence amacı seni mi gerdi.
    Şuan senin bu başlığı açma amacının onlardan farkı ney şuku ve trend girmek hee yok alakası yok diyorsan daha tartışmicam seninle.
    ···
    1. 1.
      0
      Senin veya benim inandığım herşey adına and içerim ki panpa şu sözlükte kar amacı gütmüyorum gelelim senin neslinin önemine afedersin ama daşşaklıda olsan benim haksız olduğumu söyleyemezsin zaten farkettiysen güncel trendden bahsettim gelelim en eskilerdenim kelimene sende iyi bilirsin ki yazar alımlarının kapalı olduğu dönemler vardı işte ben üye olmasamda baya bir eskiyim eğlenmek için asosyal olmaya gerek yok gibtir olun gidin kızlarla eğlenin sizi burdan kovmuyorum bilinçlendirmeye çalışıyorum isteyen istediğini yapsın sende bana çugu ver polemiğe girmeyelim ama emin ol ben şuan % 100 olarak haklıyım ve sen bana senin bu maddelerden prim yaparak trende çıkmanı sağlayan bir başlığın var diyemezsin
      ···
      1. 1.
        0
        Dostum eski yeni tartışması yapmadım ordaki kastım her haltı gören birisi olarak ben tespit yapmıyorum senin yapman yanlıs neden biliyo musun her dönem değişti trend anlatıyım sana.
        Bir dönem saçmalama üzerine başlıklar zirvedeydi, bir dönem @2ler modaydı , bir dönem pas atardık ki bize laf soksunlar , bir dönem o bir dönem bu...
        Ancak kimseyi eleştirmedik adam yazmak istiyor yazıyor bende hoşnut değilim "kuzenimi gibtim, köpeğim beni milli etti" başlıklarından ancak yargılayamayız, incide kimse yargılanmaz burda herkes kardes, abi yani aile gözüyle bakardık oyüzden biz bir aileyiz diyoruz işte yeni gelen nesil sizlere bunu anlayamadı asıl suç bizde anlatamadık.
        Özet geçim: Tespit doğru gidiş yolun yanlış. Nedeni burda kimse kimseyi yargılamaz sen şimdi o hikayeyi okuyup, yazan panpalarına saygısızlık yaptın dostum.
        ···
      2. 2.
        0
        valla poanpa haklısın ama şimdi görmüş geçirmiş biri olarak sen söyle bir tsi reyizin hikayesi bir penisin hikayesi ferrenin tezekin hikayeleriyle bu hikayeler arasında fark olduğunu hepimiz biliyoruz doğru muyum? yazarları eleştirirken iyi yorumlar yaptığım yazarlarda oluyor zaten fakat hikaye dediğin betimleyici oluruk gibtim gömdüm çaktım tarzı olan hikayelere karşıyım ben panpa
        ···
   tümünü göster