/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    0
    Biz sana bayılıyoduk çünkü aq oglu.Şu yazdıklarını kaç kişide gordun he amk hak yiyen gavatı. Ulan izmir de 24 senedir yasiyorum dedigin dogru bazi kızlar tam tarif ettiğin gibi(üni olan her kentte boyle kizlar var)Erkekler desen onlarında bazıları tarif ettiğin gibi eyvallah ( üni olan her sehirde bunlardanda var) Be amk oglu cekirdege cigdem dedik diyemi zoruna gitti simdi senin.O solcusu kürtcü dediğin zihniyetin yüzde 90 ı okumak için izmire gelen doğuda eşek giben BARZO lar. Milliyetçi dediğin çoğunluğu anadoludan zamanında göçmüş 2 lafı bir araya getiremeyen mafya bozuntusu hırbolar.

    Aslanım sen saf izmir insanına hiç denk gelmemişşsin demekki bak ben sana izmir insanını anlatayım.

    izmir'in kızı güzeldir.. güzelde ne kelime afettir afet.Ama en muhafazakar sehirdeki kızdan bile daha namusludur.
    Erkekleri desen dediğin gibi saçını farklı kestirir belki ama, bazı şehirdeki delikanlı geçinen biladerler gibi önlerini kestirmezler.
    insanı desen.. direk izmir insanı diyorum ama.Öyle sağdan soldan gelipte biz iZMiRLiYAK, iZMiRLiYAM falan demiyecek..Hah iste o safi izmir insanı olan tayfa varya moruk.. Onlar da ne komünist çığlıkları duyarsın, ne ülkücü haykırışları.. Onların gözlerinde ki Atatürk varya moruk yeri geldimi en sağlam çığlığıda bastırır,en korkunç haykırışıda susturur.

    Sen şimdi bunlar çekirdeğe çiğdem diyo diye bizi sevmemeye devam et.
    ···
    1. 1.
      0
      Helal panpa bu başlıkda en iyi izmitlileri savunan sensin bir
      Şuku
      ···
   tümünü göster