/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +13 -1
    Evet Beyler başlıyorm anlatmaya . . .

    Lise yeni bitmiş lys ygs den bi puan alamamışım ve ticaret meslek lisesi mezunu oldugum içinde direk geçiş hakkımı kullanıp 2 yıllık bi üniversiteye gidecegim için mutlu ve bi o kadar da heycanlıydım.

    Okul seçimlerimi yapmıştım ve güzel bi üniversite gelmişti ama myo oldugu için merkezde degildi. Ben güzel sanıyodum fakat gidince anladım küçük bi yer oldugunu ve liseden farksız oldugunu.

    Gel zaman git zaman yaz tatili bitti ve kayıtlar başladı. Bizde pederler beraber bindik otobüse ve kayıt olmak için üniversiteye gidiyorduk. Hangi üni oldunu yazmıcam arkadaşlar şimdiden söyleyeyim.

    Benim hayalimde kocaman bahçesi olan güzel güzel kızların yemyeşil çimlerde zütünü yaydıgı ve insanın çim olası geldigi bi yer bekliyordum . Gidene kadar hayallerim böyleydi. Ve Üniversitenin oldugu memlekete hatta kasabaya vardık . Küçük 20 30 bin civarında nüfusu olan ve en fazla 5 kat ev olan biyerdi.

    Avm yi geçtim memlekette sadece 2 tane market vardı düşünün artık. Bim ve a101 belli tam ögrenci yeriydi. Neyse biz otobüsten indik ve okulu bulmaya çalışıyoruz . Yaz sıcagında kurak bi yerde yürüyoruz.

    Babam isyan etti sonunda s.qerim okulunu bu ne mk kaç saattir sıcaktı yürüyoruz dedi. Beter bi yerdi gerçektende. Bende hayalimi kurdugum okul burda olamaz gibi düşücelere kapılmaya başlamıştım ama umudumu kaybetmedim.
    ···
    1. 1.
      -1
      karaman mı lan yoksa
      ···
      1. 1.
        0
        Yok panpa bilemedin
        ···
      2. 2.
        0
        burada öyle gelmeyin amk şehrine sakın
        ···
      3. 3.
        -4
        2 yıllık mı bastım eksiyi
        ···
      4. 4.
        0
        Dogma buyume denen zirvalik secim sansim olsa amazonu secerim bende
        ···
      5. 5.
        0
        @1
        Sen 2yıllığa universite mi diyorsun lan ahahahahahaha iyi güldüm
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      0
      gümüşhane gümüşhane
      ···
   tümünü göster