/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15
    Kayıt işini hallettik ve bu yerde okuyacagım kesinleşmişti. Mutluydum bi okadarda kararsızdım ama. Dogru bi şecimmiydi burda okumak . Sonra 25 kız aklıma geldi ve bu kararsızlıgım s.qtir olup gitti uzaklara.

    Yurda gittik ve 2 ay kalmak istedigimi söyledik. Ama adamlar akıllıydı tek yurt onların oldugu için en az 10 aylık yani 1.sınıf sonuna kadar sözleşme yaptıklarını söylediler. Bu durum canımızı sıkmıştı. Büyük bi pazarlıga oturduk ve 3500 tl ye indirdik ve taksit yaptırdık aylı 350 tl olarak ödüyecektik. Bu indirimi teras kattaki 2 kişilik oda soguk olur die yaptılar. Benim için soguk sorun olmazdı. En iyi fiyata yurdun en güzel ve büyük odasını almıştık . odam 5 kişilik oda kadar geniş ve 2 kişilikti ve katımda sadece 2 oda vardı bu güzel bişeydi ha bide kocaman 2 tane teras (:

    işlerimizi hallettik ve memlekete döndük 1 hafta sonra başlıcaktı okullar ve bende o ara arkadaşlarımal vedalaşacaktım.

    Ve sonunda bi 1 hafta geçmişti ve pazar günü sabahtan üniversiteye gitmek için yola cıkmıştım. Pazar günü yurda yerleşicektim ve pazartesi okula gidicektim.

    Akşam 3 4 gibi yurda gittim ve odama dogru yol aldım. Cok heycanlıydım yeni maceram başlamıştı.
    Odama geldigimde kapının kilitli oldugunu farkettim ve bavuları kapının önüne bıraktım ve 1 sigara yaktım .

    O ara yan odadan sesler geliyordu kahkaha sesleri Başka bişi olacak degil tabikide.

    içeri girdim ve selam verdim yan odada kaldıgımı ve odanın kitli oldugunu söyledim. Onlarda hoşgeldin beş geldin dediler ve oda arkadaşımın kitledigini ve onunda merkeze gezmeye gittigini akşam gelecegini söylediler. Biraz sinirlenmiştim sonuçta 2 kişi kalacaktık ve odanın kapısına kilit taktırmıştı.

    Tamam eşyalar calınmasın die yaptı ama anahtarı bıraksaydı bari görevliye.

    Bende kiliti kırıp odama girdim eşyalarımı yerleştimek için. Oda geniş ve rahattı. Camı açtım sigaramı içmeye devam ettim o ara yan odadaki bebeler geldi 4 kişilerdi tanışma faslı oldu ve kaynaşmaya başladık. Henüz eşyalarımı yerleştirmeden batak masasına oturmuştum . Sanki yıllardık arkadaş gibi kaynatmaya başladık . Sigaralar parlementler malboralar havada uçusuyodu herkez birbirine sigara uzatıyodu.
    ···
   tümünü göster