/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +12
    Muhabbet devam ederken lise hayatından cıkıp yeni bi hayata girdigimi anlamıştım güzel ve farklıydı.

    Sonra yemek bitti odaya cıktım odanın kiliti kırık oldugu için üstümü giyindim ve dışarı cıktım kilit almaya . Birazda aburcubur ve cuara alacaktım.

    Yarım saat gezdikten sonra geri odama geldim ki hoş olmayan bi görüntüyle karşılaştım. Yaklaşık 10 kişi odada oturuyor. Hemde benim odamda yatagımın üstünde felan . Hayırmı ne oluyoz demeye kalmadı gevşek agızlının biri ooo kanka sen oda arkadaşımmısın dedi.

    Hay ananı atanı gibeym dedim içimden. Belli izmir bebesiydi totoş. Bu arada izmir bebesine lafım yok bende izmirde yaşadım 2 sene kadar. Neyse bu govel selam verdi diger bebeler ben gelince bi düzeldiler sonra cıktılar terasa sigara içmeye odada içmek yasakmış atarlarmış felan.

    Bunlar çıkınca bende bi sigara yaktım ve nereye düştüm a q ben diye düşünmeye başladım.Hç tanımadıgım adamlar bu kadar samimi olması hoşuma gitmemişti.

    Neyse aşşa indim bi çay aldım ve bende terasa cıktım
    Muhabbete ortak oldum. Bu oda arkadaşım olacak gevşek agızlı diger bebelerle toplaşıp merkeze gitmişler işte orda yaptıklarını anlatıyolar yok şöyle içtik yok şöyle kız gördük felan abaza olduklarını o dakka belli ettiler. Lan bende abazayımda belli etmiyorm en azından.
    ···
   tümünü göster