/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +11
    O ara beni tanımaya çalışıyolar sanırım ki nerelisin hangi bölüm felan diye sormaya başladılar.
    Bende ankaralı oldugumu ve muhasebe bölümünde okudugumu söyledim.

    Bölümün adını duyanın gözleri açılmaya başladı bana yalakalık yapmaya başladılar ooo kanka cok iyi felan bak sen benim en yakın kankim olacan felan demelere başladılar. Şaşırdım sebebini ilk başta anlayamadım. Sonra onların bölümünü sorudum ve makina , bilgisayar felan bi kaç tane daha bölüm söyledilerde tam hatılamıyorm. işte o anda anladım bana yapılan yalakalıgın sebebini. Bölümlerinde en fazla 2 3 tane kız vardı ve benim bölümde 25 tane .

    Neyse bunlar iyice benle kanka olmaya çalışıyolar. Ama ben hemen yakın arkadaş olmam hepsiyle biraz davranışlarına bakıyorum . Zaten benimde kız cevrem cok geniş olcagını düşünmüyorm fazla umut etmesinler diye uyardım bunları.

    Sonra bazıları odasına geçti 5 6 kişi kaldık ve en geniş oda bizim oldugu için bizim odaya geçtik. Batak oynadık . Benim bilgisayarda pes yüklüydü 2 tanede kol vardı turnuva felan yaptık . Böyle kaynattık sonra saate bi baktım sabah 4 olmuş. Biz hala kaynatıyoruz.

    Ama allahı var güzel muhabbetleri vardı eglenceli geciyodu zaman. O gece benle aynı sınıfta olan bi arkadaşla tanıştım ve sabah beraber gidecektik okula. Bu cocuk Normal derecede bi tipi olan ama sarışınlıgından kazanan biriydi . Ben ise esmer 1,80 boylarında biraz vucut yapısı iyi biriyim. Vucut yapısı derken cok kas yok ama kaslarım belirgindir. Abartı bişi yok yani. Bide güzel giyinirim dikkat ederim öyle şeylere. Ek olarak azım iyi laf yapar ama tanışırken degil tanıştıktan sonra . Yani ortama alışınca rahat rahat konusurm. Benim artı yönümde buydu. Bu cocukla iyi 2 li olmuştuk ve birbirimize düşünce olarak benziyoduk ama o zmnlar tam olarak anlamamıştım.

    Neyse sabah oldu okula gitcem henüz hiç uyumamışım uykum var duşa girdim ve yataga uzandım o ara uyuya kalmışım bi uyandım ki saat 4 olmuş . ilk günden uyuya kalmıştım okula gitmemiştim . Bu durumda olan tek kişi ben degildim. Sınıf arkadaşımda uyuya kalmış . Gece muhabbet ettigimiz bütün cocuklar uyuya kalmıştı. 4.30 5 gibi sınıf arkadaşım odaya geldi yeni uyandımı farkketmiş olmalı sendemi gitmedin okula dedi .
    ···
    1. 1.
      -2
      Camon
      (bkz: )
      ···
   tümünü göster