/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +97 -31
    Bende ananı gibiyorum günlük rutin zevkimdir
    ···
    1. 1.
      +12 -29
      Bravo liseli gibtim hadi kaybol şimdi
      ···
    2. 2.
      +36 -2
      Bi dakka eve gelme az işim var
      ···
    3. 3.
      +7 -13
      gibeyim sizin türbanınızı ne türbanmış dıbına koyim başka işiniz mi yok amk ?
      ···
    4. 4.
      +4 -8
      Sanıyorum ki sen de erkeksin. peki ya sanane, ağzını yüzünü gibtiğim? sana ne?! Ulan yannan hem orada hizmetlilerin taktığı "türban", anadolu kadınının saçının önünü biraz açık bırakıp tozdan korunmak için türban takması gibidir, saçını tutması içindir. gibtir git şizofrenik düşüncelerini başka yerde paylaş, dıbına soktuğumun yobazı seni! Sana ne lan bu başörtü konusundan, yannan! Hayatında başörtü mü taktın sen? Tüm takanlar sıcaktan kokudan ve sıkıntı vermesinden şikayet ediyor, sen bi sus dıbınakoyim.
      ···
    5. 5.
      +2
      amk madem turbanlının ezılmıslıgını savunacaksın ozaman boyle fantezı ve zevk uyandıracak turbanlı resımlerı koyma baslıga normal orta yaslı bı hnaım koy

      ve amınoglu turban ne zamandan berı asagılama oldu sıkık sıkık konusma yok fılmde oleymıs yok bılmem ne

      turban takan orta yaslı sısman kadın ezıklıgı degıl anadolu konya usak sıvasın koylerındekı alısılagelmıs ve sehre gocunce bu alıskanlıgından vazgecmeyenlerı temsıl eder sen hakaret anlıyorsan o baska tepkını bellı etmek ıcın turban takmanı tavsıye ederımm
      ···
    6. 6.
      +1
      yukarıda görünsün diye buraya yazıyorum. e be dal yannan dikkatini, bir parçası olduğun şeytan düzeni çekmiyor da, verdiğin vergilerle, eğdiğin o boynunla şeytan kölesi olup faize bata çıka hayatını sürdürmek dikkatini çekmiyor da, yine dıbına koduğumun şeytan düzeninin bir parçası olan gibimsonik filmlerdeki türbanlı rolü mü çekiyor dikkatini? senin sıfatına tüküreyim. Müslümanın davasına bak arkadaş, acaba zütü açık mı başı kapalı mı, yok acaba bakkalın karısı ev sahibine veriyo mudur. ki bakkal sahibi olup kiracı olmak da ayrı bir dram dıbınakoyim.
      Ya olum hayatımızı gibiyolar lan, milletvekili olmak için züt gibtiren var aman kerizler uyanmasın iki tane gazeteci çağırıp bir türban bir terör bir kürt iki atatürk üç osmanlı beş dexer hoop paralar cebe yapan binlerce vekil gördü bu memleket. Meclise sadece kabul edenler kabul etmeyenler kabul edilmiştir adlı tiyatronun figüranı olmak için girenler var bu ülkede. Sen hala ısıtıp ısıtıp türbanı getiriyosun.
      Ben müslümanım diyen bir baksın kendine, bıraksın namazı orucu falan bi süre düşünmesin bir baksın kendine ibni Sinaları, Mimar Sinanları, Farabileri görmüş bir dinin mensubu olarak kendine bir sorsun sadece, mesele gerçekten türban mı diye?
      Ben Türk'üm diyen bir baksın kendine bıraksın kuru milliyetçiliği, ilim adına kültür adına sanat adına atalarının attığı adımlara bir baksın. Bıraktığı eserlere bir baksın, boyunduruk altına girmeden her daim bağımsız yaşamış olmasına bir baksın ve sonra asıl meselenin acaba kürt mü dürt mü olduğunu bir anlasın. Haydi selametle.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster