/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +73 -77
    Askeriyenin asıl sorunu kesinlikle cinselliktir beyler. Askeri personelin her türlü bedensel, fiziksel, ruhsal ihtiyacını dikkate alıp ona göre hareket edilmelidir beyler, bu şaka değil. Rusya, israil gibi güçlü orduları olan ülkelere bakın, kadın asker adı altında her türlü halt dönüyor. Onlarda da ismi resmiyette genelev değil ama adamlar bu şekilde halletmişler.

    http://alinteri.org/foto/...lalar3_155cf054208405.png

    Bakın resimde gördüğünüz kevaşelerle soyunu gibtiğimiz huur çocuğu kalleş pkkliler tam manasıyla haremdeler,
    istedikleri gibi cinsel hayatlarını yaşıyorlar, kimileri birbirini gibiyolar tabi amk gayleri ama geri kalanıda bu huurları giberek daha hayvani duygularla doğan bir arzuyla motive olup hainliklerini sergiliyorlar.

    Zavallı Mehmetçiğimiz ise yemeklerine şap konulmuş vaziyette, sinirsiz, tasasız ve tetikleyici hiç bir hormonal gücü yokken, daha duygusal bir şekilde ve eşlerinden aylardır uzakken ne kadar verimli olabilir ki??

    Önerim: Parasıyla değil mi amk. gibilmeye can atan binlerce azgın ukraynalı, suriyeli, uzakdoğulu, latin hatta ülkemide nice huur varken devletin gereksiz milyarlar harcadığı kaynaktan sadece birkaç milyon tlyi buraya aktarsa en kral genelev olur, tüm dünyadan bakire, çıtır, ve azgın bayanlar gelmek için can atar. Bedavaya bile gelenler olur.

    Ülkemizde ise dört bir yandan asker olmak için yüzbinlerce başvuru gelir. Sağlıklı koşullar, önlem ve korumayla ve aşırıya kaçmamak kaydıyla tüm erlerimizden en verimli şekilde faydalanırız, bu soysuz pkklilerin soyunu kuruturuz vesselam!

    Genelkurmay acilen söylediklerimi uygulacak bir birim kurup, tüm askerlerimize bu olanağı vermelidir.

    not: Hayır beyler kafa bulmuyorum, ciddiyim.
    not 2: gerçek fahişe görmek isterseniz google görsellere kadın gerilla yazın
    ···
   tümünü göster