/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -1
    Çok basit beyler. Yapılması gerekenleri maddeler halinda sıralıcam.

    1-ilk olarak yapılması gereken ülkemizin doğu ve güneydoğu bölgeleri dışındaki yerleri iyice taramak ve temizlemek. Temizlemekten kastım pkk'nın maddi gelirinin %90'ı kaçakçılık ve uyuşturucu ticaretinden geliyo. Yani ucuz diye içtiğiniz o bandrolsüz kaçak sigaralarla pkk'lı huur çocuklarının silahına bir mermi daha koyuyorsunuz.Bu durumda ilk yapılması gereken kaçak sigara veya tütün satın almamak ve bunun bilincini çevrenizdeki insanlara yaymak.

    2-pkk'nın aktif olduğu yerlerdeki köyleri sıkı denetim altına almak.Şimdi bana burda o köylerdeki kürtler masum onları tehditle çalıştırıyolar demeyin.Her türk nasıl kendi ırkının üstünlüğünü kabul etmişse onlarda kendi ırkını destekliyorlar. Gerekirse köyler boşaltılacak. Dağdaki huur çocuklarının hepsi yemek ve su ihtiyaçlarını civar köylerden karşılıyorlar ve cephanelerini oradan alıyorlar. Devlet istese bunu önleyebilir. Analarını bile giber ama yapmıyo.

    3-Gerillaların barınma bölgeleri tespit edilip civar bölgelerde bulunan su kaynakları kurutulmalı veya kullanımı engellenmeli. Zaten bu huur çocukları dağlardaki mağaralarda hayvandan farksız yaşıyorlar. Eminim zamanla susuzluk onlar için sorun olacaktır.

    4-hdp belediyeleri sıkı denetim altında tutulmalı.O patlatılan ve onlarca askeri şehid eden mayınlar nasıl olduda asfalt altına koyuldu sanıyorsunuz.Son 2-3 yıldır ortalık sakinken hdp belediyeleri yol yapım çalışması altında sistemini kurdu.

    5-Bu biraz insan haklarına aykırı ama gerekirse doğu ve güneydoğu bölgelerinin su kaynakları kısırlaştırıcı ilaçlar ile beslenmeli. Adamların politikası belli.Yap her yıl 1 çocuk. Okutma evde robot olarak yetiştir. Türk'ü düşman bellet gönder sokağa yaşı gelincede dağda kalleşlik yapsın. Bunu engellemenin tek yol alttan gelen nesli engellemek.

    6-Siyasetten yada politikadan fazla anlamam ama devlet neden pkk bölgelerine asker çıkartmıyor anlamış değilim. Sadece bir düzine uçak ile doğu bölgesini yerle bir edecekken neden yapmıyor. Gerekirse devlet barınma bölgelerinde biyolojik bomba kullanmalı.

    Şimdilik bu kadar beyler.Bu durumlarda halkında yapması gereken şeyler var. Sosyal medyadan şehit haberlerini paylaşıp devlete sövmek bana saçma geliyor.Önce bilinçlenelim ve bilinçlendirelim.
    ···
   tümünü göster