/i/Devlet

  1. 1.
    +1
    yer biliniyor da nişantaşı değil maalesef : ( o dağlık alana buyur sen önden git
    ···
    1. 1.
      0
      lan oğlum şunun cevabını ver bana; bu şekilde bekleyerek daha mı az askerimiz ölüyor?
      ···
      1. 1.
        +1
        birader o dağlara gitsen bile az ötesi sınır ötesidir adamlar sınırdan bir adım attı mı ypg oluyor hpg oluyor sen ypgye kurşun sıktın mı uluslararası güçlerle uğraşmayı bırak esedin toprağına adın attığın için önce iran suriye hizbullah üçgeninden fırça yiyorsun.

        ırağa nasıl girdik dersen girmedik bir. ayrıca ırakla eskiden kalma bir anlaşma var belli bir mesafeye kadar girilebilmesini sağlıyor.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        onu biliyoruz hacı, en son yaptığımız Güneş Harekatı'da 1 hafta sürdü sürmedi pat bitirdiler harekatı. yabancı devletler bizim canımızı yakan pkk konusunda bile bize baskı yapma lüksüne sahipler. Fakat bitmiyor dıbına koyim? bize şehit verdirmeye devam ediyorlar, bizim tek yaptığımız f16lara antreman yaptırmak amk. Ay rusya kızıyo.s Ay hizbullah kızıyo.s.s diye diye anamızı ağlattılar 32 şehit ne demek hacı? O yüzden ne pahasına olursa olsun gerekli ortam sağlanıp, bunları kökünden bitirmemiz lazım.
        ···
      3. 3.
        0
        işte kızıyor diyorsam adamlar tehdit ediyor ya en iyi ihtimalle ambargo yiyeceksin en kötü ihtimalle koalisyon oluşacak senle savaşacak. ya da o bölgedeki halkın tüm haklarını falan vereceksin ki kimse pkk falan yönelmesin. çünkü bugün olmasa da gitgide artan bir bölünme söz konusu. bu konuda misal bir anadide eğitim denildiğinde çomar gibi saldırmamak gerek. sonuçta kürdün ya da lazın biri kendi dilinde eğitim aldığında devlete zararı var mı?
        ···
      4. 4.
        0
        merak etme savaş çıkınca bizde tek kalmayız. Benimde görüşüm o pkk ya katılmayı düşünmeyecek şekilde refah artırmalıyız. Ama yapılmadı mı? barajlar binalar yatırımlar? hangisini doğru düzgün kullandılar neyi hakettiler? hep milletin malına zarar verdiler, faturalarını ödemediler.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster