/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +11
    Ders gibimde degildi akşamı düşünüyordum ne yapıcaz ne edicez die . Salak salak sırıtıyordum.

    Biraz hızlı geciyorm buraları beyler akşama gelicem.

    Neyse akşam oldu dersler bitti ve beklenen an geldi . Tek istegim ali itinin ortalıkta olmamasıydı .

    merveyle beraber kantine indik o ara ugur ve burcuda geldi. Bunlarda fenalardalar iyice yasak aşk yaşıyorlar.

    4 müz biyerlere gidelim diye konu açıklı. Zaten ugurlar dünden hazır amq olur kanka cok iyi olur felan dediler . Bu ara benim göz burcunun ciciklere kaydı . Sonra tekrar merveye baktım ve cicikler aklımdan cıktı gitti. Kız öyle güzel bi yetenege sahipti.

    Gidecegimiz yerler kısıtlıydı. belli başlı 1 2 kafe vardı zaten ve bu kafelerede o kasabanın yerli abazaları dolduruyordu. ORdaki zihniyet şu üni li kız orsp. erkekde pezv.

    O gün anladım cok olayla karşılaşacagımızı. Neyse gittik bi kafeye oturduk standart geyik muhabbeti caylar kahveler kekler pastalar havada uçusuyo .

    Güzel ve yaglı bi hesap ugurla beni bekliyordu.Ama umrumuzda degildi. Sevgili gibi takılıyoruz kızlarla flört yapıyorduk artık D:

    Kafede bilinçsizde merveye baglanırken cevreme bakamadıgım için bi ara merve wc ye gidince kendime geldim ve çevreye baktım cafede 10 12 kişi var hepsi erkek ve 2 kız var onlarda bizim yanımızda.

    Abazauslar bize kinlenmiş ve bi okadarda hayretle bakıyorlardı. Saatte geç olmuştu 9 10 civarı merve gelince kalkmamız gerektigini söyledim ve onlarda kalkmak istemedi güzel muhabbet vardı çünkü ayrılmak istemiyorduk . Bende istemiyordum ama bu işin sonu hayırlı deyildi.

    bi 10 15 dk daha oturduk ve kalktık . Bu arada hesap 65 tl geldi ne yedik ne içtik bilmiyorm .

    Her centilmen erkek gibi kızları evlerine bırakacaktık.
    Biz gece sokak lambasının aydınlattıgı yolda romantik romantik yürürken (merve ile ben arkada , burcu ile ugur önde yürüyolar)
    ···
   tümünü göster