/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +10
    Kapıyı çaldık burcu açtı kapıyı ve bizi o halde görünce gözleri doldu o ara Merve geldi beni görünce ağlamaya başladı.

    içeri girdik kızların aglamasını istemiyorduk biraz konuştuk ve olayı sordular . Gecenki adamlar deyince Merve ve burcu sinirlendi adamlara laf etmeye başladılar nasıl yaparlar şerefsizler diye .

    O an merveye tamamen baglanmıştım . Bi kız için dayak yedimiştim ama mutluydum. Kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittiler . Evleri cok güzeldi plazmasına kadar vardı 2+1 bi ev balkonlu . Balkona masa kurdular ve kahvaltıyı orda yaptık.

    O ara yolda ali itini gördüm balkondan bize baktı ve süper bi bakış attım ne oldu yareeam der gibi. Merve alinin suratına bile bakmadı benle ilgileniyodu.

    Alinin o anki tipini gormeliydiniz. Aq gavatı afalladı ve gotune baka baka gitti. Kahvaltı bitti içeri geçtik muhabbet ediyoruz kızlar bizim için ne yapacaklarını şaşırıyolar kendilerini suçlu hissediyolardı .

    Merveyle o kadar samimiydik ki biri görse sevgilim sanar o derece. Güzel Bi komedi filmi açtılar ve hep beraber kahkaha ata ata izledik.

    Canımın acıması umrumda değildi mervenşn varlığı beni o kadar mutlu ediyoduki hergun böyle dayak yesem bu kız bana baksa diyordum

    Akşam oldu saat 7 8 gibi kalkmak istedik ama kızlar canımız cok sıkılıyo gitmeyin deyince bizimde canımıza minnet kalkmadık .

    Tabu oynadık okey oynadık eglenmeye devam ettik. Konu alkole geldi nerden geldi tabudan .

    Kızlar içmeyi seviyolarmış daha doğrusu evlerinde aileleri yuzunde. Rahat rahat içenedikleri için burda tozutacaklar belli.

    Bi gün güzel Bi sofra hazırlayıp içelim dedim . Ama şu halimiz le içmek istemedik. para sıkıntı olabilirdi bizim için.
    ···
   tümünü göster