/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +13
    Mervenin annesi ve babası ayrıymış . Bana o konuları anlattı babasıyla fazla görüşemiyormuş ve babasını cok özlüyormuş. Gözleri doldu babasını anlatırken . Bu duruma cok üzüldüm .

    1 saat kadar konuştuk dertleştik saat 12 e dogru kalkalım artık yurda girmek sorun olacak dedik. Merve gitmemi istemiyodu hep yanımda kal senle olmak cok iyi geliyo bana dedi ve sarıldı bana .

    Ben bi kıza içiripte bişiler yapmayı sevmiyorum yapmamda .

    Yanagına bi öpücük kondurdum ve kalktım ugurla beraber evden cıktık kızlar cok ısrar etmedi gitmeyin diye bizde ustelemedik. Yurda gittik telefonla merveyi aradım nasılsın iyimisin diye sordum . Birazda telefonda konuştuk .

    Merveye benim için cok özel biri oldugunu ve hiç bi şekilde üzülmesini istemedigimi söyledim . Ben senin yanındayım her zmn da olacam yanında gibi bi kaç söz söyledim .

    Artık merveyle sevgili olmamız an meselesiydi ama hemen olmak istemiyordum . Biraz daha şekilli olmalıydı bizim hikayemiz .

    Telefonu kapattık ve ardından bi mesaj geldi telefonuma .

    Kertenkele sende benim için cok özelsin hep yanımda ol ve asla gitme bugun için teşekkür ederim beni dinledin . Benim için bişeyler yaptın ve bu co hoş iyi geceler deyip opücük atmıştı .

    Bende mesajına cevap yazdım ve iyi gecelr dedim.


    ugurla konuşmaya başladık ugur o gece kızla öpüşmüş artık sevgili olmuşlar belliydi . Ugur o kafayla saçma saçma gülüyor ve mutlulugunu benimle paylaşıyordu.

    ugura sabah erken kalkıp güzel bi şeyler yapmamız gerektigini söyledim ama ne yapmalıydık .

    Planı kurduk ve uyuduk sabah 9 uyandık beraber ve direk yurttan dışarı cıktık bi çiçekciye gittik 2 tane gül aldık ve kızların evinin önüne gittik . Kapının önüne gülleri bıraktık ve kızları aradık .

    Merve yeni uyanmıştı günaydın faslından sonra size bi süprizimiz var kapıda dedik ve kapıyı açtılar 2 tane gülü aldılar beyaz olan sana dedim merveye ve üzerinde güzel bi not yazmıştım

    NOT : Günaydın prenses . Sana beyaz gül aldım çünkü Beyaz gül, o el değmemiş güzelliğiyle, saflığı, masumiyeti ve gizliliği sembolize eder. Benim için sen cok masum ve güzel birisin . Gizli hiçbişeyimiz kalmıcak aramızda herşeyimizi bilicez . Saf ve temiz kalbinde sadece mutluluk olucak hemde 2 mizin mutlulugu . Gibisinden bi söz yazdım tam hatırlamıyorm ama.

    Ya kertenkele bu çok hoş dedi okuduktan sonra. Nerdesin hemen bize gelin dedi. Bizde evlerinin karşısındaki parkta oturuyorduk ve direk evlerine gittik.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +26
      Amk kertenkele nedir ya pgibopat yaz bari kertenkeleyi gordukce gulesim geliyor amk kertenkelesi
      ···
   tümünü göster