/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +13 -1
    indiler ve size bida bu kızların yanında gezmiceniz demedik mi lan diye bağırır bagırmaz bizde yaşca buyuge kafayı gömdüm diğer cocuklarda bize daldı kızlar bağırıyolar polisi aramışlar direk biz orda birbirini yerken siren sesi geldi ve bebeler arabaya binip kaçtılar . Yine dayak yemiştik ama bu sefer karşıya iyi hasar vermiştik . Polis geldi şikayet için karakola gittik ve olayı anlattık o ara Mehmet abiyi aradım o geldi . içeri girdi ve bize baktı kızlara baktı . Polise selam verdi şikayetçi değiller dedi biz şaşırdık . Sert bi dille şikayetimizi çekmemizi söyledi Mehmet reis.

    Bizde çektik ve karakoldan çıktık. Kızları evine bırakalım dedim Mehmet reis hiç konuşmadı evi tarif et dedi sadece kızları bıraktık Merve bu kim dedi. Yurt sahibi abimiz dedim bişi olmaz artık hadi siz eve girin dedim Merve sarıldı ve opucuk kondurdu yanagıma dikkatli ok haberdar et beni dedi. Arabaya bindik ugurla. Mehmet abi aynı cocuklarmı die sordu evet dedim.

    Yurdun onune gittik bi adam geldi arabayla Mehmet abi o arabaya geçti kendi arabasınıda bize verdi bizi takip edin dedi.

    Geçtim direksiyona takibe başladım . Çarşıda bi araba daha geldi oda bizi takip etti sonra biyere gittik sanayi gibi biyer . Bi dükkana yanaştık durduk Mehmet reis indi bizde indik 6 kişi varız dükkana gittik o araba yı gordum. Araba bu demi dedi evet dedim .

    içeri girdik bizi döven bebeler orda .Mehmet abiyle biz onden gittik. Bebeler bizi görünce afalladı . Mehmet abi yi görünce abi dur demeye kalmadı Mehmet abi girişmeye başladı çocuklara .
    ···
   tümünü göster