/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 201.
    +17
    Neyse bindik arabaya kızların evine dogru gittik aradım merveyi kapıyı çıkmasını istedim ama o içeri cagırdı bizi giridik içeri olan biteni anlattık onlarda rahatladı bize bişey olmadını duyunca.

    15 20 dk konuştuk sonra kalkmamız gerektigini söyledik kapıya geldik. Merve bana sarıldı sımsıkı bi şekilde dikkat et kendine diye kulagıma fısıldadı bende kokusunu içime cekip bişey olursa beni ara dedim yanagına bi buse kondurup arabaya bindim.

    Mehmet reisin dedigi dükkana gittik dükkan kırtasiye dükkanıydı . Dükkanın önünde aradık reisi içeri girin zafer abi kim diye sorun telefonu ona verin dedi.

    Sorduk zafer abiyi gösterdiler telefonu verdik. Zafer abi telefon kafattı gelin benle dedi depo gibi bi yere gtti . Giderkende mehmetin yigenleri sizlersiiz demek dedi zafer abi.

    Mehmet reis bize çevre yapıyodu resmen. Depodan 6 koli aldık ve arabaya yükledik. Bunları dükkana zütürün dedi bindik arabaya dükkana geldik mehmet reis kolileri aldı ve içini açtı.

    Kırtasiye malzemesi doluydu içi bize bi eksiginiz varsa alın dedi. Bişi lazım olursa zafer abinize ugrayın parayı sorun etmeyin dedi.

    Teşekkür ettik mehmet reise. Sonra arabaya bindik hep beraber çarşıyacıktık Market spotcu kahveci kuyumcu 4 dükkana gittik ve hepsiyle bizi tanıştırdı. Adamlar bizi sevdi güzelce kaynattık sonra hep beraber kahveye gittik okey oynamaya. Ugurla biz yancıyız yiyoruz içiyoruz mehmet reis le tayfası okey oynuyo.

    O ara zafer abi ortaya idda attı yenilen pavyona zütürecek bizi diye. Zafer abi tam bi fırlama esnaftı . Azı cok iyi laf yapıyo orda anladım. Ve zengindi bu adamlar ama tarla zengini.

    Güzel bi esnaf muhabbeti içindeydik oyun iyice kızıştı küfürler kahkahalar felan. Sonra mehmet reisler yenildi ve idda sırasına geldi .

    Herkez kalktı bende mehmet reise abi biz gidelim yurda dedim. Zafer abi atladı yok yigenim olmaz sizde geleceksiniz siz varsınız die iddayı pavyon yaptım dedi.

    Bizde karşı koyamadık bu teklife ve pavyona dogru yok aldık.
    Pavyona giderken merveye mesaj attım mesajlaşıyoruz merveyle.

    Pavyona geldik rakılar biralar masamıza geldi oturuyoruz güzel bi sohbet var. Ben hem merveyle konusup hem içiyorm .

    Zafer abi ben mehmet reis ugur kalktık sahneye oyun havası oynamaya . potpori çaldı 5 10 dk oynadık işte sonra geri oturduk . O ara telefonum çaldı merve arıyodu açtım.

    Cok ses vardı dışarı cıktım nerdesin sen o ses ne dedi.
    Pavyodayız mehmet abilerle dedim .Merve cıldırdı ne pavyonu kertenkle nden gittin felan diye . ilk kavgamızı ediyorduk sevdicegimle.

    Trip attı her kız gibi hemen yurda git pavyonda ne iin var orda kesin kızlar vardır kertenkele cabuk yurda dön dedi.

    Tartışma uzamasın diye tamam dedim kapattım . 5 dk sonra mesaj geldi cıktın mı ordan diye. Cıkmadım daha geleli 1 2 saat oldu a q dur daha yeni başladık diyemedim.

    Çıkacaz birazdan dedim . 10 dk geçti aradı tekrar . kapattım mesaj attım arıyacam 5 dk ya diye. hemen mehmet reisden arabanın anahtrını istedim kızla konuşacam dedim laf etti dedim. Tamam dedi ve koşarak arabaya bindim ve merveyi aradım ugurda benle geldi beraber bindik arabaya .
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +14
      ulan ben ünide kavga etmiştim esnafda bize dalmıştı vay amk
      ···
   tümünü göster