/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 276.
    +11
    Merveyi evine bıraktım ve bi buse kondurdum yanağına. Sonra ugurla burcu geldi burcuda içeri girdi.

    Bizde Mehmet abini yanına gittik cagırmıştı die. biraz yanında takıldık o ara mesaj geldi telefona mesaj atan numarayı tanımıyodum ben ali nerdesin yerini söyle die bi mesaj geldi .

    Direk dışarı çıktım aradım bu iti bi parka çağırdı beni gel buraya die . içeri girdim Mehmet abiye olayı anlattım kızla çıkıyoruz felan diye sonra ali meselesline geldim . Ben tek gidicem abi dedim izin aldım . Tamam dedi uni ogrencisi karışmayım ben dedi .

    Arabayı verdi uğur bende geliyim dedi uğura sen kal kanka dedim bindim araca dedigi yere gittim .

    Ali iti ordaydı yanında 2 kişi vardı arabadan indim yurudum yanlarına sa dedin as dediler

    Ben kavga var sandım ama ali iti akşam maç var sende gel dedi uğurda gelsin dedi tamam dedim

    Ama hala bi itlik yapacağını dusundum bu bebenin . Sonra geri dükkana gittin olayı anlattım Mehmet abi iyi sorun cıkmadına sevindim dedi.

    Akşam 10 11 maçını almışlar ugurla hazırlandık maça gittik . Okulun bebeleri ile maç ayarlamış ama ali karşı takımdaydı neyse maç başladı ali iti sert fauller yapmaya başladı bana . Topa degil bana vuruyodu resmen it. ilk başta bişi demedim

    Bi pozisyonda hızla koşarken arkadan çlme taktı düştüm . Cok sert duşmuştum uğur direk alinin boynuna sarıldı ali uğura vurdu .

    Kalktım aliye bi tane geçirdim sonra diğer bebe bana vurdu ve kavga başladı 2 v 2 kavga ediyorduk . Aliyi yere yatırdım ve yumruklamaya başladım o ara bebelerden biri tekmee attı sıfatıma .

    Ve ustume 4 kişi cullandı. Belli planlı bişeydi .
    Görevli geldi ayırdı felan sonra cıktık biz azım yuzum kan içinde kaldı ama hıncımı alamadım . Alinin de sıfat dağıldı .

    Dışarda bidaha kavga ettik bu sefer ali ile teke tek girdik birbirimize . Yine altıma aldığım an diğer bebeler daldı uğur la bizi patates ettiler binler

    Yerde bi taş buldum ve karşıma gelenin kafasına yüzüne vura vura çıktım ordan kaçmaya başladık ugurla .

    Yurda gittik bebeler bizi gordu hayırdır felan dedi olayı anlattım. 10 kişi felan odada plan yaptık bunlar bi hafta sonra aliler ile maç ayarlatacaktı ve orda mevzu cıkaracaktık saolsun yurdun bebeleri bizle beraber mevzuyu kabul ettiler.

    Yurt bebeleri olarak tek yumruk olmuştuk .
    ···
   tümünü göster